Μάρθα Καραγιάννη: Το συγκινητικό «αντίο» του Μπιμπίλα: «Μαρθούλα, θα σ' αγαπώ πάντα»
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Το συγκινητικό «αντίο» του Μπιμπίλα: «Μαρθούλα, θα σ' αγαπώ πάντα»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται συχνά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον θάνατο κάποιου ηθοποιού. Όμως, στην περίπτωση της Μάρθας Καραγιάννη που δεν ήταν απλά φίλη του αλλά οικογένειά του, ο ηθοποιός λύγισε... 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή του στο Facebook και φανερά συγκλονισμένος από τον χαμό της φίλης του με την οποία συνήθιζαν να περνούν μαζί γιορτές, γενέθλια και να είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον, ανέβασε το δικό του διαδικτυακό «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό.

Ανέβασε δύο κοινές φωτογραφίες τους από επίσκεψη εκείνου στο σπίτι της και έγραψε στη λεζάντα με πόνο ψυχής:

«Μαρθούλα μου!!!! Η αγαπημένη μου φίλη, ο άνθρωπος παράδειγμα για όλους, η νεράιδα του ελληνικού κινηματογράφου, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα στην ζωή μου, η σταρ που δεν ήθελε να είναι σταρ και δεν φέρθηκε ποτέ σαν σταρ!!! Μαρθούλα μου σ' ευχαριστώ που με έβαλες στην ζωή σου σαν δικός σου άνθρωπο, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.... Έφυγες σαν πουλάκι και πέταξες στους ουρανούς εσύ που λάτρευες τα ταξίδια... Καλό ταξίδι Μαρθούλα μου και κουράγιο στην πιστή σου φίλη την Ντόρα Δούμα... Θα σ' αγαπώ πάντα!».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved