Σίσσυ Χρηστίδου: Η βαφτιστήρα της, Ada της έκανε το καλύτερο... δώρο - Επική η αντίδρασή της
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η βαφτιστήρα της, Ada της έκανε το καλύτερο... δώρο - Επική η αντίδρασή της

Μία έκπληξη που της έδωσε μεγάλη χαρά περίμενε την Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής της, Χαμογέλα και πάλι, το πρωί της Κυριακής (18/9).

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά μετρούν χρόνια φιλίας και θέλησαν να την ''σφραγίσουν'' μέσα από την βάπτιση της κόρης της δεύτερης. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έβαλε το λαδάκι στην μικρή, Ada στις 13 Ιουνίου.

Μπορεί να υπήρξε ένα μπλέξιμο λίγες μέρες πριν την βάπτιση, καθώς ενώ ήταν προγραμματισμένο το μυστήριο τελικά αναβλήθηκε λόγω covid της νονάς, ωστόσο ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος η Σίσσυ Χρηστίδου βάφτισε την μικρούλα και όλα ήταν παραμυθένια.

Νόνα και βαφτιστήρα έχουν αδυναμία η μία στην άλλη και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να περνούν χρόνο μαζί και η μέρα τους να είναι γεμάτο παιχνίδια και γέλια.

Σήμερα (18/9), η Σίσσυ Χρηστίδου είχε το ομορφότερο… δώρο από την Ada, την έκανε τρισευτυχισμένη. Ειδικότερα, ο Τζώνη Καλημέρης που έχει αναλάβει τη θέση του σύμβουλου διοίκησης στην Barking Well Media- της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής – βρέθηκε στο στούντιο μαζί με την μικρή.

Η Ada μόλις την είδε έτρεξε στην αγκαλιά της και όπως ήταν φυσικό η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφίες από την όμορφη έκπληξη και έγραψε στη λεζάντα: «Η καλύτερη επίσκεψη – έκπληξη όλων! *Εδώ με ρούχο, σύντροφο & παιδί κουμπάρας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved