«Αγανάκτησε» η Ιωάννα Τούνη: «Το έχετε στείλει φαντάρο το παιδί μου» (video)
Showbiz

«Αγανάκτησε» η Ιωάννα Τούνη: «Το έχετε στείλει φαντάρο το παιδί μου» (video)

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φυσικά, μοιράζεται καθημερινά λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικές από τις ευχές που δέχεται για το μωρό της, ενώ σχολίασε με χιούμορ πως πολλές από αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την εγκυμοσύνη της.

«Καλοδεχούμενες οι ευχές, δεν το συζητώ, αλλά ακούω "να σου ζήσει, Ιωάννα". Παιδιά, το έχετε στείλει φαντάρο το παιδί. Σήμερα άκουσα την πιοκουλή ευχή που μου έχουν δώσει μέχρι τώρα. "Με γεια το μωρό". Λοιπόν, για να ξέρετε πώς εύχεστε σε εγκύους -ούτε εγώ το ήξερα, μη νομίζετε- αλλά όταν το μωρό είναι ακόμα μέσα στην κοιλιά, λες "με το καλό, με έναν πόνο". Όχι "να σου ζήσει", αυτό το λες αργότερα», είπε χαρακτηριστικά, η ίδια.

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε:«Μου το έχετε στείλει φαντάρο το παιδί καλέεεε! Καθίστε να γεννήσω πρώτα».

Δείτε το βίντεο:

Να σας θυμίσουμε πως από αρχές της κύησης της η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει γνωστό πως περνά δύσκολα αυτή την περίοδο και όπως η ίδια εξομολογείται συνεχίζει.

Η ίδια όπως είπε σε πρόσφατο story της ταλαιπωρείται από εμετούς και αναγούλες ενώ αυτό που μπορεί να φάει είναι μόνο οι φρυγανιές.

«Από χθες νιώθω χάλια και έχω κάνει φουλ εμετούς μέχρι τώρα. Οπότε σήμερα θα κάνω τα ραντεβού μου online και θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω. Τις ημέρες που το στομάχι μου είναι έτσι μπορώ να φάω μόνο φρυγανιές και τίποτα άλλο», είπε ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Γενικά αυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα. Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω. Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα και με τόσο περίεργο τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved