Η Σάντρα Βουτσά αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη μέσα από μοναδικές φωτογραφίες
Showbiz

Η Σάντρα Βουτσά αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη μέσα από μοναδικές φωτογραφίες

Η Σάντρα Βουτσά με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε την Μάρθα Καραγιάννη.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα (18/9) η Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών, αφήνοντας πίσω της σπουδαίες ερμηνείες σε απίθανους ρόλους. Η αγαπημένη ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και οι οικείοι της τη φρόντιζαν με πραγματική αγάπη και αφοσίωση.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, τόσο ο καλλιτεχνικός χώρος, όσο και ο κόσμος κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα που αποχαιρετούσαν την αγαπημένη τους, Μάρθα.

Η ίδια μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους της, οι οποίοι μάλιστα θα μείνουν ανεξίτηλοι στον χρόνο.

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν το ‘’αντίο’’ στην Μάρθα Καραγιάννη ήταν και η Σάντρα Βουτσά, κόρη του Κώστα Βουτσά. Ο πατέρας είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές με την ηθοποιό και όλοι τους ήθελαν μαζί και στην πραγματική ζωή. Μάλιστα, ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως η Μάρθα Καραγιάννη ήταν το απωθημένο του.

Έτσι λοιπόν, η Σάντρα Βουτσά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, που απεικονίζουν τον Κώστα Βουτσά μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη από εξόδους και συνεργασίες τους.

«Αντίο Μαρτολι μου......Αγαπημένη μου,θα σε έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου κ θα σε θυμάμαι πάντα...Σαγαπω....», έγραψε η Σάντρα Βουτσά στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved