Στο μαιευτήριο ο Μάνος Μαγιάτης: Από ώρα σε ώρα γίνεται πατέρας
Showbiz

Στο μαιευτήριο ο Μάνος Μαγιάτης: Από ώρα σε ώρα γίνεται πατέρας

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της ετοιμάζεται να βιώσει ο Μάνος Μανιάτης, καθώς από ώρα σε ώρα ετοιμάζεται να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την Χριστίνα.

Πριν μερικούς μήνες ο δημοσιογράφος στις 8 Απριλίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, ανακοινώνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι η σύντροφός του, Χριστίνα διανύει την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας.

Ο Μάνος Μαγιάτης είχε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: «Έγινε!! 😜🧸».

Σήμερα (19/9), ο ίδιος μέσα από τα social media μας αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο μαιευτήριο, καθώς από ώρα σε ώρα η Χριστίνα θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε διοργανώσει ένα πολύ όμορφο πάρτυ baby shower όπου και θα γινόταν και επίσημα στους καλεσμένους τους η ανακοίνωση του φύλου του μωρού τους.

Η Έλλη Κοκκίνου παρευρέθηκε στο πάρτι που οργάνωσε ο αγαπημένος της φίλος και μας ενημέρωσε, μέσα από σχετικά βίντεο στο Instagram, ότι ο Μάνος Μαγιάτης και η σύντροφός του, περιμένουν κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved