Αναστάσης Ροϊλός: «Η επανεκκίνηση είναι καθημερινότητα στη δουλειά μας»
Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: «Η επανεκκίνηση είναι καθημερινότητα στη δουλειά μας»

Τον Αναστάση Ροϊλό, τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός αγαπήθηκε από το πρώτο λεπτό από το κοινό, τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και για τον τρυφερό χαρακτήρα του.

Ο Αναστάσης Ροϊλός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για τον ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και άνεμος.

Τι μάθατε μετά από τρία χρόνια θητείας στο μεγάλο τηλεοπτικό σχολείο των «Άγριων Μελισσών»;

Μας έδωσε πολλά η σειρά, βάζω πρώτα -και μαζί- την αγάπη του κόσμου και ότι γίναμε οικογένεια με τους συναδέλφους μου, έζησα κάτι πολύ ωραίο. Τελικά, όμως, μένω στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Μόνο έτσι πας στην επόμενη δουλειά. Ελπίζω να βάλουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας υψηλά στάνταρ και να καταφέρουμε να κάνουμε την εγχώρια παραγωγή, ή έστω ένα μέρος της, ανταγωνιστική στις ξένες αγορές. Με άλλα λόγια, να καταφέρουμε να φτιάξουμε ιστορίες που να αφορούν και άλλο κοινό πέρα από το ελληνικό.

Στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος» υποδύεστε τον Δημήτρη Χορν. Τι γνώμη έχετε για τον σπουδαίο ηθοποιό;

Τον λάτρεψα. Διαβάζοντας γι’ αυτόν, συνάντησα έναν μπον βιβέρ, έναν αστό, αλλά και έναν ταγμένο στην τέχνη του, έναν ανικανοποίητο, έναν φοβερά γοητευτικό άνθρωπο, ένα αερικό. Υπάρχουν δύο είδη ηθοποιών, αυτοί του star system, που φέρνουν τους ρόλους στα μέτρα τους, και οι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ, που είναι διαφορετικοί σε κάθε ρόλο. Εκείνος ήταν μεν star system, αλλά με έναν καταπληκτικά μοναδικό τρόπο. Ήταν ένας άντρας που τον ήθελαν όλες, ενώ απείχε πολύ από την εικόνα του «μάτσο». Μιλάμε για πολύ ιδιαίτερη πάστα ανθρώπου, μιλάμε για έναν τύπο που τον ερωτεύτηκε η Εντίθ Πιαφ. Τον ερωτεύτηκα κι εγώ, όπως καταλαβαίνετε.

Τι μπορείτε να μας πείτε για τον ήρωα που υποδύεστε στη «Μάγισσα», το σίριαλ που έρχεται το χειμώνα στον ΑΝΤΙ από τους δημιουργούς των «Αγριων Μελισσών»;

Ότι όταν μιλήσαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο, μου είπε: «Τώρα θα κάνεις έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο από τον Νικηφόρο».

Τι σημαίνει για εσάς restart;

Η επανεκκίνηση είναι καθημερινότητα στη δουλειά μας. Η ίδια παράσταση επανεκκινεί κάθε μέρα. Και με κάθε ολοκλήρωση συνεργασίας αφήνεις πίσω ό,τι έχεις φτιάξει για να ξεκινήσεις από την αρχή.

Πηγή: Mary Claire

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved