Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απολαμβάνει αθόρυβα την όμορφη σχέση της με τον Κρις Ραντάνοφ
Showbiz

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απολαμβάνει αθόρυβα την όμορφη σχέση της με τον Κρις Ραντάνοφ

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που υποδύεται την Κυβέλη στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», στην οποία ζωντανεύει ο θυελλώδης έρωτας της αείμνηστης ηθοποιού με τον Γεώργιο Παπανδρέου, απολαμβάνει αθόρυβα την όμορφη σχέση που μοιράζεται με τον συνάδελφό της Κρις Ραντάνοφ.

Οι κοινές εμφανίσεις της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του συντρόφου της Κρις Ραντάνοφ είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Παρότι η σχέση τους μετρά 16 ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα είναι τα κοινά ενσταντανέ που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός. Η σημαντική Ελληνίδα ηθοποιός πρόσφατα, έκανε την εμφάνισή της στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ για την παρουσίαση του φετινού προγράμματος των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης.

Το μεταξένιο μίντι φόρεμά της που κολάκευε τη σιλουέτα της την έκανε ακόμα πιο λαμπερή, σε αυτή τη φθινοπωρινή βραδιά που ήταν γιορτή για τον κόσμο που δουλεύει μπροστά και πίσω από τις κάμερες στις παραγωγές της ΕΡΤ.

Ο σύντροφός της τη συνόδευε διακριτικά, ενώ στο τέλος της εκδήλωση την περίμενε κοντά στο πάρκινγκ, από όπου και αποχώρησαν. Τον φετινό χειμώνα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη πρωταγωνιστεί σε μια υπέροχη σειρά εποχής της ΕΡΤ με τίτλο «Φλόγα και άνεμος», η οποία ζωντανεύει το ομότιτλο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου που περιγράφει τον Θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης και, σύμφωνα με την προγραμματισμένη πρεμιέρα, ξεκίνησε να προβάλλεται χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Η σειρά έχει ως επίκεντρο το ειδύλλιο μεταξύ του «Γέρου της Δημοκρατίας» και της ηθοποιού, με φόντο τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της σύγχρονης Ελλάδας. Το λαμπερό καστ των ηθοποιών, εκτός από την Κ. Καραμπέτη, αποτελείται από τους Αρη Λεμπεσόπουλο, Λένα Παπαληγούρα, Αργύρη Πανταζάρα, Θανάση Τσαλταμπάση, Πέγκυ Σταθακοπούλου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Δομημένη σχέση

Η Κ. Καραμπέτη και ο Κρ. Ραντάνοφ μοιράζονται μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και στους δυνατούς προβολείς. «Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλο και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η δημοφιλής ηθοποιός. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο του θεάτρου. Εκείνη, ήδη καταξιωμένη ηθοποιός με αξιοζήλευτη πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση. Εκείνος ήρθε στην Ελλάδα στα 25 του χρόνια ως οικονομικός μετανάστης αποφασισμένος να κυνηγήσει τα όνειρά του, και κατάφερε να γίνει ηθοποιός σκηνοθέτης και θεατρικόςσυγγραφέας. Αυτή τη σεζόν θα τον απολαύσουμε στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Έτερος εγώ: Νέμεσις», σε παραγωγή Cosmote TV, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, με τους Π. Δαδακαρίδη, Μ. Βακούση, Β. Παπαδοπούλου, Κ. Διδασκάλου κ.ά.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved