Μάρθα Καραγιάννη: Θα γίνει κανονικά η αποτέφρωση της ηθοποιού- Τι θα συμβεί με την κηδεία της!
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Θα γίνει κανονικά η αποτέφρωση της ηθοποιού- Τι θα συμβεί με την κηδεία της!

Όλα φαίνεται ότι τελείωσαν με την υπόθεση της αποτέφρωσης της Μάρθας Καραγιάννη, μιας και θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη, μετά την τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με την είδηση να σκορπά πολύ μεγάλη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και η απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού είναι τεράστια.

Τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν η αποτέφρωσή της, μιας και, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην τηλεόραση σήμερα το πρωί, η ηθοποιός είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο υπήρξε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς, βάσει νόμου, δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, όλο αυτό που συνέβη προκάλεσε την αντίδραση των στενών φίλων και των ανθρώπων της ηθοποιού και μάλιστα η στενή της φίλη, Ντόρα, με την οποία και έμεναν μαζί και την φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή, ξέσπασε on air στην εκπομπή "Super Kατερίνα", λέγοντας: «Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Λίγες ώρες αργότερα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που παρακολουθούσε την Μάρθα Καραγιάννη όχι μόνο ως αθενή, αλλά και ως πολύ στενη του φίλη, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά… Ψυχή μου…»

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved