Κούλλης Νικολάου: «Η αγάπη του κόσμου δεν ανταλάσσεται με όλο το χρυσάφι του κόμου»
Showbiz

Κούλλης Νικολάου: «Η αγάπη του κόσμου δεν ανταλάσσεται με όλο το χρυσάφι του κόμου»

Ο Κούλλης Νικολάου, ή ο Δημοσθένης, αν προτιμάτε, από τη Γη της Ελιάς, μιλάει για την αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο που όπως λέει είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει κερδίσει από τη δημοφιλία του. 

Ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός, το έτερον ήμισυ του Ανδρέα Γεωργίου επαγγελματικά μιλάει σε συνέντευξή του για όλα εκείνα που ονειρεύεται αλλά και για την επαφή που έχει με τον κόσμο που τον παρακολουθεί. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Ποια είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που δέχεσαι από τις δουλειές σου;

Το γεγονός ότι υπάρχουμε, δημιουργούμε και έχουμε ανταπόκριση και συζήτηση. Όμως, πάνω απ’ όλα, ικανοποίηση και τεράστια χαρά μάς δίνει η αγάπη του κόσμου που δεν ανταλάσσεται με όλο το χρυσάφι της γης.

Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο;

Ο κόσμος σε επιβραβεύει με την ανάγκη του να σου μιλήσει – θα σου ζητήσει μια φωτογραφία γιατί σε θεωρεί δικό του άνθρωπο και θέλει να τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο, κάτι συναρπαστικό και υπέροχο.

Κάνετε πάντα ευχάριστες ανατροπές στο κάστινγκ. Ποιος ηθοποιός θα ήθελες να παίξει σε σειρά σας;

Δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου κάποιον ηθοποιό που θα ήθελα ντε και καλά να συμμετάσχει. Πιστεύω στον ρόλο που γράφεται με βάση το σενάριο και στην όλη διαδικασία να τον ταιριάζεις με τον ηθοποιό. Στις περισσότερες δουλειές μας αυτή την ευθύνη την έχει ο Αντρέας, χωρίς να βγάζω τη σκούφια μου απέξω. Αλλά ειδικά στη Γη της ελιάς, το κάστινγκ το έχει κάνει αποκλειστικά ο Αντρέας, τον οποίο θεωρώ ικανότατο και πανέξυπνο. Πάντα καταφέρνει να παντρεύει υπέροχα τον ρόλο με τον ηθοποιό.

Τι ονειρεύεσαι επαγγελματικά;

Τα όνειρά μου στον επαγγελματικό χώρο είναι πάντα τα ίδια. Ονειρεύομαι δουλειές που να εκφράζουν την ψυχή και τον τρόπο σκέψης μου, δουλειές που μπορούν να αγαπηθούν από τον κόσμο και να τον διασκεδάσουν και, επιπλέον να διαθέτουν τέτοιο επίπεδο που συμβάλλει στο χτίσιμο αισθητικής και όχι στο γκρέμισμα.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved