Σπυροπούλου: Τελικά γνωρίζει ή όχι το φύλο του μωρού της; Τα σχέδια γάμου και το shower party!
Showbiz

Σπυροπούλου: Τελικά γνωρίζει ή όχι το φύλο του μωρού της; Τα σχέδια γάμου και το shower party!

Με πολλή χαρά και ενέργεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται για να ζήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της. 

Γιατί δεν είναι μόνο ότι θα κρατήσει σε λίγους μήνες το μωρό της αγκαλιά αλλά και ότι κάνει μαζί με τον άντρα της ζωής της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σχέδια γάμου.

Όπως είπε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στις κάμερες: «Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας».

Όσο για το φύλο του μωρού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό αλλά αποκάλυψε ότι αυτό θα γίνει με ένα υπέροχο πάρτι που ετοιμάζει με τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε και το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή».

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της μόλις πριν από λίγες μέρες, παρ' όλο που η είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, είχε γραφτεί... παντού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα θέλησε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα σε βραδιά που είχε διοργανώσει ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο gastro bar που διαθέτει στην καρδιά των νοτίων προαστίων εκείνος.

Έτσι, όλα παίρνουν τον δρόμο τους στη ζωή της όμορφης παρουσιάστριας η οποία φυσικά και ανυπομονεί για να ζήσει αυτές τις τόσο ξεχωριστές στιγμές.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved