Δούκισσα Νομικού: «Αυτό είναι το αντιγηραντικό μυστικό της γιαγιάς μου που ακολουθώ πιστά»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Αυτό είναι το αντιγηραντικό μυστικό της γιαγιάς μου που ακολουθώ πιστά»

Κάθε φορά που ο φωτογραφικών φακών ζουμάρει στα γαλαζοπράσινα μάτια την η οθόνη πλημμυρίζει λάμψη! Καθημερινά η Δούκισσα Νομικού μέσα από το «Πρωινό» κρατάει την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές που δεν χορταίνουν να την θαυμάζουν...

Στα 35 της χρόνια και μετά από δυο εγκυμοσύνες, η παρουσιάστρια είναι πιο λαμπερή από ποτέ, ακολουθώντας όλα τα δοκιμασμένα μυστικά ομορφιάς της γιαγιάς της. «Μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό και στα χέρια και στις πατούσες.

Και να το απλώνετε καλά. Η γιαγιά μου λέει πως η ηλικία μας φαίνεται από εκεί», λέει, τονίζοντας πως τη συμβουλή αυτή την εφαρμόζει και τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, δυο με τρεις φορές την εβδομάδα εφαρμόζει στην επιδερμίδα της μια μάσκα με υλικά από την κουζίνα της, η οποία της χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και λάμψη.

Υλικά

1/4 της συσκευασίας γιαούρτι

Μισό κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

2 κουταλάκια του γλυκού βρασμένο πράσινο τσάι

Μία πρέζα κουρκουμά

Εφαρμογή

Μόλις αναμείξετε όλα τα υλικά, εφαρμόστε μία παχιά στρώση στο δέρμα για 3 λεπτά και στη συνέχεια επαναλάβετε για 10 λεπτά.

Τα beaty tips

Χάρη στη συνταγή ομορφιάς της γιαγιάς της η Δούκισσα ακτινοβολεί, ωστόσο δεν επαναπαύεται μόνο σε αυτήν. Όπως παραδέχεται, όσο κουρασμένη και αν είναι όταν επιστρέφει σπίτι της, κάνει ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ.

Όλο το μυστικό κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο ξεβάφεστε: «Προσωπικά, χρησιμοποιώ μια λοσιόν καθαρισμού χωρίς οινόπνευμα, που παίρνω από το φαρμακείο. Αφαιρώ καλά με ένα βαμβάκι το μακιγιάζ και μετά με ένα σαπούνι (πάλι από το φαρμακείο) πλένω καλά το πρόσωπό μου, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαρά» και κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αλλά προσοχή και πάλι στις υπερβολές. Δεν χρειάζεται να τρίβετε με δύναμη, γιατί τότε θα ερεθίσετε την επιδερμίδα σας», λέει. Ακόμη, κάνει καθημερινά γυμναστική χρησιμοποιώντας τη... μεμβράνη που έχει στην κουζίνα της. «θα τυλίξετε την κοιλιά σας με μεμβράνη δύο-τρεις φορές... Η κοιλιά μου με αυτόν τον τρόπο ιδρώνει πολύ περισσότερο την ώρα της γυμναστικής, με αποτέλεσμα να ξεπρήζεται», παραδέχεται. Όσον αφορά τη διατροφή της, αναφέρει πως: «δεν υπάρχει γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και σνακ) που να μην περιέχει πρωτεΐνη, η οποία συν τοις άλλοις βοηθάει πολύ στη γράμμωση».

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved