Κάντο όπως η Κατερίνα Καινούργιου: 4+1 χτενίσματα που θα αποθεώσουν το καθημερινό look σου
Showbiz

Κάντο όπως η Κατερίνα Καινούργιου: 4+1 χτενίσματα που θα αποθεώσουν το καθημερινό look σου

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει από μόδα αλλά και από χτενίσματα μαλλιών. Η ίδια μέσα από τα social media μας δείχνει μερικά από πιο must have hair look που θα απογειώσουν το look μας. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις γυναίκες που ''επενδύουν'' στα ρούχα και το έχει αποδείξει άλλωστε, αν κοιτάξεις και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει τόσο ωραίο το πρόσωπό που σε κάθε χτένισμα που κάνει στο look της, την αλλάζει εντελώς και της πηγαίνει τέλεια.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως η Κατερίνα Καινούργιου δεν κάνει εύκολα αλλαγές σε ό,τι αφορά στο χρώμα και στο μήκος των μαλλιών της. Είναι πιστή στο ξανθό της χρώμα, που της πάει τόσο πολύ ενώ δεν αλλάζει και το στιλ της.

Στα χτενίσματα βέβαια, δεν λέει ποτέ «όχι». Η ίδια επιλέγει χτενίσματα που να ταιριάζουν όλες τις ώρες της ημέρας και όπως θα δεις και στο Instagram της έχει προτίμηση σε πέντε χτενίσματα, τα οποία έχει λατρέψει και δεν αλλάζει με τίποτα.

Η Κατερίνα Καινούργιου για τα μαλλιά της επιλέγει ένα must χτένισμα, το οποίο είναι το επιμελώς ατημέλητο. Συγκεκριμένα προτιμά να τα αφήνει ελεύθερα και να είναι κυματιστά. Μάλιστα έρχονται και οι στιγμές που θέλει να κάνει το κάτι διαφορετικό και για τον λόγο αυτό, κάνει είτε κοτσίδα συνδυάζοντας το με κάποιο αξεσουάρ, είτε τα πιάνει όπως συνηθίζουμε να λέμε ''μισά πάνω, μισά κάτω''.

Φυσικά, ότι κι αν επιλέξει για τα μαλλιά της η Κατερίνα Καινούργιου, οι followers της ξετρελαίνονται και σίγουρα θα είναι τα χτένισμα που θα δοκιμάσουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα της χτενίσματα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved