Παναγιώτης Πετράκης: Αποκαλύπτει τα πέντε βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του!
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: Αποκαλύπτει τα πέντε βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του!

Ο Παναγιώτης Πετράκης, τον τελευταίο καιρό, απέχει απο τα τηλεοπτικά δρώμενα και σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε λόγο για τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά του. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει στην τηλεόραση και το θέατρο, αλλά και μέσα από την ικανότητά του στη μουσική.

Ο Παναγιώτης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον χαρακτήρα του, ενώ δεν δίστασε να πει τα πέντε βασικά στοιχεία, που τον περιγράφουν στο εκατό τοις εκατό. Ο ηθοποιός απάντησε επίσης και για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και το πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει τα πράγματα.

-Πες μου 5 χαρακτηριστικά του Παναγιώτη.

Είμαι ευγενικός. Η ευγένεια μου είναι από τις αρετές που έχουν μεγάλη σημασία για εμένα. Είμαι ανυπόμονος. Δεν έχω υπομονή δυστυχώς και εκεί πρέπει να κάνω βήματα. Είμαι μοναχικός. Είμαι παιδί. Με νύχια και με δόντια πάντα προφύλασσα την παιδικότητα μου και πιστεύω ότι δεν την έχω χάσει. Είμαι ευσεβής. Σε ό,τι αφορά τον θεό, τον Χριστό και γενικότερα τα θεία.

-Η μοναχικότητα σου σε κάνει να είσαι και πιο δημιουργικός; Διαβάζεις, βλέπεις ταινίες, γράφεις;

Δεν το έχω πολύ με το γράψιμο η αλήθεια είναι, αλλά όταν είμαι μόνος μου και βλέπω ταινίες και διαβάζω. Πολλές φορές μελετάω και αυτό είναι το ωραίο της μοναχικότητας να μελετήσω την τέχνη μου, τραγούδια, να γίνω καλύτερος, να βελτιώσω ελαττώματα τα οποία βλέπω. Οπότε ναι θα συμφωνήσω ότι συμβάλλει στη δημιουργικότητα.

-Θα σου θέσω τα διλήμματα ηθοποιός ή τραγουδιστής και θέατρο ή τηλεόραση.

Θα σου πω ότι όλα τα αγαπάω. Όλα έχουν πολύ σημαντικό μέρος στην καρδιά μου. Ο συνδυασμός τους είναι ο παράδεισός μου. Μουσικές παραστάσεις, όπου συνδυάζεται ο μουσικός λόγος με την πρόζα είναι για εμένα ό,τι ωραιότερο. Αλλά αν πρέπει με το μαχαίρι στον λαιμό, θα διαλέξω το τραγούδι από την άποψη ότι, μέσα στο τραγούδι υπάρχει ο λόγος που εκφράζεται με μουσικό τρόπο. Για εμένα και ας μου επιτραπεί, κάθε τραγούδι είναι ένα μονόπρακτο που πρέπει να αποδοθεί ηθοποιήστικα, πέραν της μουσικότητας του. Τώρα μου λες θέατρο ή τηλεόραση. Πραγματικά νομίζω πως αυτές οι δύο δουλειές είναι εντελώς διαφορετικές και με γοητεύουν και οι δύο. Η μία έχει την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο. Στο θέατρο μεγεθύνεις το συναίσθημά σου ώστε να φτάσει μέχρι και την τελευταία σειρά. Από την άλλη υπάρχει η δουλειά στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο που είναι η δουλειά της σμίκρυνσης. Εκεί μπορείς να παίξεις με ένα βλέμμα, μπορείς να παίξεις με έναν ψίθυρο ανεπαίσθητα. Με γοητεύουν και τα δύο πάρα πολύ, θα σου πω όμως το θέατρο λόγω της αμεσότητας και της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved