Αποκαλυπτικός ο Παναγιώτης Πετράκης: «Πέρασα μία περίοδο που ένιωθα ότι βάλτωνα»
Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Παναγιώτης Πετράκης: «Πέρασα μία περίοδο που ένιωθα ότι βάλτωνα»

Ο Παναγιώτης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για μια περίοδο στη ζωή και την καριέρα του, που ένιωσε ότι δεν είχε καμία απολύτως εμπνευση!

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους, αλλά ο ίδιος κάνει καριέρα και στο τραγούδι, αλλά και στο θέατρο.

Ο Παναγιώτης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον έρωτα στη ζωή του και το πώς ο ίδιος θα διαχειριζόταν κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα είπε πώς υπήρξε κάποια περίοδος στη ζωή του που ένιωσε ότι δεν είχε καμία απολύτως έμπνευση, κάτι που τον έριχνε πολύ και προσπαθούσε για καιρό να το διαχειριστεί.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Οχι ιδιαίτερα! Δεν θα έλεγα όχι σε μία ωραία σειρά αλλά με καλύπτει τόσο η θεατρική μου πορεία και η μουσική που δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει.

-Είχεε δηλώσει πως υπήρξε περίοδος που ένιωθες πως δεν είχες την ευκαιρία να εξελιχθείς καλλιτεχνικά. Μίλησέ μαε για εκείνη την περίοδο.

Πέρασα μία περίοδο που ένιωθα ότι βάλτωνα. Δεν ξέρω πώς να το πω διαφορετικά. Ένιωθα ότι καλούμουν να κάνω τα ίδια πράγματα και αυτό δεν μου άρεσε. Ήθελα να κάνω διαφορετικά και έτσι μου είχε μπει η ιδέα να αλλάξω περιβάλλον, να δοκιμαστώ στο Λονδίνο, να δω πώς είναι τα πράγματα. Αλλά δεν μου ταίριαξε, καθόλου πρέπει να σου πω. Αντεξα μόνο τρεις μήνες. Ευτυχώς όμως γιατί εκτίμησα πάρα πολύ τη ζωή μου εδώ και τα πράγματα που έχω εδώ.

Θα ήθελες να έρθει ένας έρωτα;
Δεν νομίζω ότι σου δίνεται αυτή η πολυτέλεια να αρνηθεις η να δεχτεις εναν έρωτα.
Ένας έρωτας σε χτυπάει και δεν σε ρωτάει. Ούτε ναι ούτε όχι, ούτε τίποτα. Αν με ρωτάς αν θα μου το ευχόμουν; Όχι στο λέω ευθαρσώς, όχι. Έχω βρει την ηρεμία, τη γαλήνη μου, τιε ισορροπίες μου και δεν θα ήθελα να έρθει κάτι τέτοιο και να
μου τις ταράξει.

Αρα να υποθέσω πως όταν ήσουν ερωτευμένος, δινόσουν στο 100% και κάπου έχανες
την ισορροπία;

Ναι έχανα την ισορροπία μου, τη γαλήνη μου. Δεν έχω να θυμάμαι πολλά καλά σε στιγμές που ήμουν ερωτευμένος. Έχω περισσότερο αρνητικά πράγματα να θυμάμαι.

-Τι θα ήθελες να σου συμβεί μελλοντικά;
Εύχομαι να μπορώ να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος, να γίνομαι καλύτερος, να μπορώ να εξελίσσομαι πνευματικά και να μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος στην κοινωνία. Εύχομαι ακόμη να μου δίνει ο Θεος τη δύναμη ώστε μέσα από τη δουλειά μου να επικοινωνώ όμορφα πράγματα. Να ψυχαγωγώ και να οδηγώ τις ψυχές κάπου όμορφα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved