Αντιγόνη Νάκα: Ξεδιπλώνεται η φιλία της με την Νίκη Λάμη
Showbiz

Αντιγόνη Νάκα: Ξεδιπλώνεται η φιλία της με την Νίκη Λάμη

Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι. Η Αντιγόνη Νάκα, υποδύεται την Μπέτυ, τη φίλη της Μαίρης - Νίκης Λάμη, στην εβδομαδιαία κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Πρόκειται για μία σύγχρονη οικογενειακή κωμωδία, με... φεμινιστική γεύση, που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα: Μαίρη. Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Τις νέες «Χάριτες» τις λένε... «Μαίρη» και τις υποδύονται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη.

Γλυκός Ρόλος

Συστήστε μας την Μπέτυ...

Η Μπέτυ είναι η φίλη της Μαίρης που υποδύεται η Νίκη Λάμη. Ένας πολύ ωραίος και γλυκός ρόλος, με πολλές πτυχές, που ξεδιπλώνει τη φιλία των δύο γυναικών.

Η φίλη της ψάχνει απεγνωσμένα ένα σύντροφο και εμφανίζονται τρεις;

Τα έχει μπερδέψει η φίλη μου, στην προσωπική της ζωή. Έχει πισωγυρίσματα με διάφορες περιπέτειες. Ο σκοπός της είναι να παντρευτεί, να κάνει παιδιά. Είμαστε και οι δύο εργαζόμενες σε διαφημιστική εταιρία.

Με τη Νίκη Λάμη είσαστε φίλες από τη δραματική σχολή «Ίασμος»;

Είμαστε κολλητές. Αυτό που συμβαίνει στη σειρά, θαρρείς και βλέπεις την προσωπική μας ζωή. Τη φιλία μας τη γνώριζαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Οικογένεια

Συνεργαστήκατε και στους εκρηκτικούς «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»...

Αξέχαστη εμπειρία. Ακόμη και τώρα, με σταματούν στο δρόμο για να μου πουν καλά λόγια. Η συνεργασία με τον Θανάση Παπαθανασίου και τον Μιχάλη Ρέππα ξεκινά από το 2014, στο θεατρικό έργο «Πριντο χάραμα». Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι οικογένεια.

Ο Μιχάλης Ρέππας γελάει στα γυρίσματα;

Πάρα πολύ. Ορισμένες φορές, χρειάζεται να τον σταματήσουμε. Όλοι παρασυρόμαστε μαζί του. Στα γυρίσματα είναι καταπληκτικός.

Πώς ξεκίνησε το φλερτ σας με την υποκριτική;

Η μητέρα μου έκανε ερασιτεχνικό θέατρο και από πολύ μικρή ηλικία μάς έβαλε σε θεατρικές ομάδες. Μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου, ξεκινήσαμε από ένα ραδιοφωνικό σταθμό, όπου εκεί παίζαμε την “Κοκκινοσκουφίτσα” και άλλα παραμύθια. Αυτό το συνέχισα, ως μια σχετικά μεγάλη ηλικία, στην Άρτα, απ’ όπου και κατάγομαι. Ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Διοίκηση Επιχειρήσεων και παρακολουθώντας μια παράσταση στο Εθνικό Θέατρο, είπα “εγώ αυτό θέλω να κάνω”.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved