Άννα Φόνσου: Η εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου, το Σπίτι του ηθοποιού και η Βουγιουκλάκη!
Showbiz

Άννα Φόνσου: Η εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου, το Σπίτι του ηθοποιού και η Βουγιουκλάκη!

Η Άννα Φόνσου μπήκε με το... δεξί στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που έκαναν χθες (23/9) το βράδυ πρεμιέρα. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και ψυχή του Σπιτιού του ηθοποιού έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Αναφερόμενη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η Άννα Φόνσου παραδέχτηκε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν εκείνη που την «έφτιαξε». Συγκεκριμένα θυμήθηκε πώς γνώρισε την Αλίκη, αναφέρθηκε με πολλή τρυφερότητα στη μεταξύ τους σχέση φιλίας ενώ τόνισε πως εκείνη ήταν που την έκανε διάσημη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε παρακάτω:

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο «Σπίτι του ηθοποιού» του οποίου αποτελεί την ψυχή και είναι γεγονός πως η ίδια έχει βοηθήσει προσωπικά πολλούς ηθοποιούς που το έχουν ανάγκη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Όσο για τον Γιώργο Μαρίνο, η Άννα Φόνσου παραδέχτηκε πως έχει χάσει πλέον τα ίχνη του και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και σε τι κατάσταση είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης. Συγκεκριμένα αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο σπίτι του ηθοποιού και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του.»

Η Άννα Φόνσου πρόσθεσε: «Αφού πέρασε ένας μήνας είπα στον Γιώργο ότι βάσει καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά. Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν. Τον πήρα την άλλη μέρα και μου είπε “εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου” και του είπα ότι θα πάω αύριο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι “έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε”. Προσπαθούσα να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει”. Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε για τον Γιώργο Μαρίνο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved