Η Χριστίνα Παππά έγινε γιαγιά - Γέννησε η Άννα Μπεζάν
Showbiz

Η Χριστίνα Παππά έγινε γιαγιά - Γέννησε η Άννα Μπεζάν

Ευχάριστα τα νέα για την οικογένεια της Χριστίνας Παππά που σήμερα έγινε γιαγιά καθώς η σύντροφος του γιου της Δημήτρη, Άννα Μπεζάν, γέννησε!

Ο γιος της Χριστίνας Παππά και γνωστός επιχειρηματίας, και η αγαπημένη του, Άννα Μπεζάν απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μικρή, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, ήρθε στη ζωή με καισαρική σε γνωστό μαιευτήριο και χαίρει άκρας υγείας.
Έγιναν για πρώτη φορά γονείς και η Χριστίνα Παππά είναι τρισευτυχισμένη καθώς το πρώτο της εγγονάκι θα πάρει και το όνομά της, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! το ζευγάρι είχε αναφέρει για τον ερχομό του μωρού του:
«Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…», είχε πει η Άννα Μπεζάν.

Ο Δημήτρης Παππάς με τη σειρά του είχε δηλώσει: «Έμεινα "παγωτό"! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: “Έλα! Μου κάνεις πλάκα!”. Και μου απαντά: "Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα"».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved