Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ζωή της, η καθημερινότητά της ως μοντέλο και η παρουσίαση του «Love Island»!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ζωή της, η καθημερινότητά της ως μοντέλο και η παρουσίαση του «Love Island»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Τενερίχη, μιας και έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για το «Love Island», το νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Η ίδια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι το κοινό την έχει λατρέψει ιδιαίτερα τόσο για την επαγγελματική της πορεία, όσο και για τον χαρακτήρα της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει διανύσει χιλιόμετρα πασαρέλας και έχει κάνει ιδιαίτερη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, μιας και συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τα καλύτερα πρακτορεία, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό. Μάλιστα, η ίδια έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια μεγάλη καριέρα στην Ιταλία και στη Νέα Υόρκη, όπου διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Αυτήν την φορά και κατά την έναρξη της νέας σεζόν, θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε κάτι τελείως διαφορετικό, μιας και έχει αναλάβει την παρουσίαση του « Love Island», που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου. Για τις ανάγκες του ριάλιτι, η παρουσιάστρια μένει τις τελευταίες ημέρες στην Τενερίχη, με το μοντέλο να περνάει φανταστικές στιγμές!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved