Εξομολογητική η Σοφία Φαραζή: «Για το παιδί μου απείχα από την τηλεόραση 11 χρόνια»
Showbiz

Εξομολογητική η Σοφία Φαραζή: «Για το παιδί μου απείχα από την τηλεόραση 11 χρόνια»

Η Σοφία Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, μιας και ο τελευταίος της ρόλος ήταν πριν από 11 χρόνια. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, μιας και την έχουν λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση παλαιότερα.

Η Σοφία Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV TYPOS και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον νέο της ρόλο στη σειρά "Παγιδευμένοι" μιας και υποδύεται την Χρύσα Ροδίτη, την αδερφή της Μυρτώς, που βρέθηκε δολοφονημένη σε κάδο σκουπιδιών. Η ηθοποιός παράλληλα εξομολογήθηκε πώς απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, μιας και ήθελε να αφοσιωθεί στο επάγγελμα της κόρης της.

Ποίοι ήταν οι λογοι που σας έκαναν να απεχετε απο τη μικρή οθόνη τόσα χρόνια;

Για την ακρίβεια απείχα σχεδόν 11 χρόνια, με εξαίρεση πριν από τρία χρόνια, που έκανα ένα γκεστ στη σειρά του ALPHA «Ερωτας μετά». Τρεις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης μου επέστρεψα στο θέατρο και επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Συνειδητά απείχα από την τηλεόραση και αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στο μεγάλωμα της Αγγελικής. Ηθελα να είμαι κοντά και στην κόρη μου και στην τέχνη μου.

Φέτος, όμως, επιστρέψατε με τη σειρά «Παγιδευμένοι». Τι σας έκανε το «κλικ» για να πείτε το «ναι»;

Το σενάριο, οι συνάδελφοι και η ηρωίδα που υποδύομαι. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η συγκρουσιακή σχέση που έχει αυτή η γυναίκα με τους γύρω της, αλλά και με τον ίδιο της το εαυτό. Το σενάριο επίσης της σειράς, που είναι ένα αστυνομικό δράμα με συνεχείς ανατροπές, για μένα ήταν από τα βασικά στοιχεία της επιλογής αυτής. Οι ιστορίες των δυο οικογενειών που η μια έρχεται αντιμέτωπη με την απώλεια και η άλλη με το κοινωνικό φαίνεσθαι. Στο καστ έχει ηθοποιούς με τους οποίους ήθελα χρόνια να συνεργαστώ και ηθοποιούς που δεν γνώριζα και έχω τη χαρά να δουλέψω μαζί τους.

Μιλήστε μας για τη Χρύσα Ροδίτη, την ηρωίδα που υποδύεστε...

Είναι σύζυγος, είναι μάνα, είναι αδερφή, είναι και κόρη. Με όλες αυτές τις σχέσεις
θα έρθει αντιμέτωπη με συναισθηματική κορύφωση αυτής της απώλειας. Παντρεύτηκε μικρή, έχει μια κόρη και έχει χάσει σε ατύχημα έναν γιο. Είναι καταθλιπτική, καταπιεσμένη, αδικημένη, προδομένη και φυσικά όχι τόσο αποδεκτή όσο η μεσαία αδερφή της, το καμάρι της οικογένειας, η οποία είναι καταξιωμένη δικηγόρος.

Τι σας γοητεύει περισσότερο σε αυτόν τον νέο ρόλο;

Είναι ένας ρόλος γεμάτος συναισθηματικές εντάσεις, κόντρα σε μένα. Ενας ρόλος διαφορετικός από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved