13 χρόνια gossip-tv: Οι λαμπεροί γάμοι της showbiz στους οποίους ήμασταν «παρόντες»
Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Οι λαμπεροί γάμοι της showbiz στους οποίους ήμασταν «παρόντες»

13 χρόνια gossip-tv: Τους παντρέψαμε, φάγαμε κουφέτα και τώρα στους περισσότερους απολαμβάνουμε την κοινή τους συμβίωση και την όμορφη οικογενειακή ζωή που έχουν. Άλλα ζευγάρια πάλι δεν κατάφεραν να κρατήσουν στο πέρασμα του χρόνου. Ο γάμος τους όμως ήταν πραγματικά μοναδικός και φυσικά μας απασχόλησε...  

Με αφορμή την επέτειο των 13 χρόνων "ζωής" του gossip-tv.gr θυμηθήκαμε μερικούς από τους πιο όμορφους γάμους που ζήσαμε, μέσα από φωτογραφίες. Ας δούμε τις πιο φωτεινές στιγμές μερικών από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Άλλα συνεχίζουν να είναι μαζί και άλλα απλά δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη φθορά του χρόνου...

2009

Κάτω από άκρα μυστικότητα, παντρεύτηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2009 η ηθοποιός Σοφία Φαραζή τον εκλεκτό της καρδιάς της Νάσο Μαρατσώλα.

Ο γάμος έγινε στο ξωκλήσι του Island, τον Άγιο Διονύσιο ενώ το ζευγάρι δεξιώθηκε αργότερα τους λίγους στενούς φίλους και συγγενείς στον χώρο του παραλιακού club-restaurant. Η τηλεοπτική “Λίτσα” του επιτυχημένου σίριαλ “Λίτσα.com”, φορούσε ένα υπέροχο λιτό νυφικό, λάμποντας από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Έναν μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου είχαν παντρευτεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη. Με “άκρα μυστικότητα” το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο της Γλυφάδας. Κουμπάροι και μάρτυρες ήταν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Λουκάς Φωτόπουλος καθώς και μια φίλη της Ευρυδίκης, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Λεβετσοβίτης.

Στις 16 Αυγούστου του ίδιου χρόνου είχαμε άλλον έναν γάμο που δεν κατάφερε να κρατήσει στον χρόνο. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου που παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πευκοχωρίου στην περιοχή Κασσάνδρα που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής με μόλις 30 καλεσμένους.

Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου οι οποίοι όμως πήραν διαζύγιο, ο Σπύρος Λάμπρου και η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη με πολιτικό γάμο.

Δείτε σε φωτογραφίες από τους πιο λαμπερούς γάμους του 2009:

2010

To 2010 ήταν η πιο ευτυχισμένη χρονιά για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα που τον Ιούνιο παντρεύτηκαν στο κτήμα Νάσιουτζικ όπου ακολούθησε και η βάφτιση της κόρης τους, Βικτώριας.

Σχεδόν την ίδια περίοδο παντρεύτηκαν στο Island ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μπορεί ο συγκεκριμένος γάμος να μην άντεξε στον χρόνο, όμως από αυτόν βγήκαν δύο υπέροχα αγόρια για το άλλοτε ζευγάρι αλλά και μία πολύ καλή τηλεοπτική συνεργασία που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης παντρεύτηκαν στις 10.10.2010 στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι.

Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις αρχές Ιουνίου του 2010, στο Καβούρι.

Στις 29 Απριλίου της συγκεκριμένης χρονιάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια. Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο «Politia Tennis Club», λίγο μετά της 21:00 το βράδυ. Ο Νίκος Καρβέλας οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον μόλις 2 ετών γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η παρουσιάστρια η οποία φορούσε... κατακόκκινο νυφικό!

2011

Ήταν η χρονιά για τον γάμο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη οι οποίοι είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά στο δημαρχείο της Φιλοθέης, λίγους μήνες πριν η Κατερίνα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Η έκπληξη του 2011 ήταν ο γάμος του Νίκου Βουρλιώτη με την Ολγα Καρπαθάκη.

Επάνω σε δεκάδες περσικά χαλιά περπάτησε νυφούλα η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη.

Νυφούλα είχε ντυθεί και η Βασιλική Ανδρίτσου στο πλευρό του άνδρα της ζωής της Νίκου Συμεωνίδη.

Από τους πιο όμορφους γάμους της χρονιάς αυτής ήταν αυτός του Αλέξανδρου Τζόρβα και της Χρυσαυγής Ατσιδάκου.

2012

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όπως και η ίδια παραδέχτηκε στις κάμερες και τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο της Γλυφάδας, έζησε η Μαρία Τσουρή στις 22 Απρίλιου 2012, όπου έγινε ο πολιτικός της γάμος με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και ήταν συνεχώς χαμογελαστό, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένο.

Σε ένα παραδοσιακό ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς, ένωσαν τις ζωές τους παρουσία λίγων και καλών φίλων και συγγενών στις 28 Αυγούστου του 2012.

Ο Νίκος Αναδιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Βασιλική Παπαδοπούλου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι στις 19 Αυγούστου 2012.

Νάσος Γαλακτερός και Νάνσυ Ζαμπέτογλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου του Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 στο εκκλησάκι του Ανατόλια στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

2013

"Μυστικό γάμο" επέλεξαν να κάνουν η Κατερίνα Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη το καλοκαίρι του 2013 με κουμπάρο τον τηλεοπτικό σύζυγο της ηθοποιού, Γιάννη Μπέζο. Ο γάμος είχε γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πάτμο όπου έκαναν τις διακοπές τους οι δύο ερωτευμένοι.

Πάντως, δεν είδαμε ποτέ με νυφικό την όμορφη Κατερίνα η οποία ξέρει πώς να κρατήσει μόνο για εκείνη μία από τις πιο όμορφες στιγμές της προσωπικής της ζωής. Τον Ιανουάριο του 2013 Δήμητρα Στογιάννη και ο Θωμάς Κωνσταντίνου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένα μεγάλος έρωτας που είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν σε έναν γάμο στα Καλάβρυτα σφραγίστηκε τον Ιούνιο του 2013 με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ναό του Αγίου Νικολάου στην Σύρο. Ο λόγος για την Αλίνα Κωτσοβούλου και τον Μάριο Κουνέλη που μετά το μυστήριο το γλέντησαν με καλούς φίλους σε ένα καθαρόαιμο ελληνικό γλέντι.

Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2013 ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαριάννα Τουμασάτου.

Τον Οκτώβριο του 2013 με ένα γάμο αστραπή, είχε επιλέξει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να παντρευτεί την τότε αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Αμαρουσίου, λίγο προν γεννηθεί η κόρη τους Ευαγγελία. Πλέον και οι δύο έχουν άλλους συντρόφους στις ζωές τους.

Στην εκπνοή του 2013 είχε παντρευτεί ο Χάρης Βαρθακούρης την -με πολιτικό γάμο σύζυγό του- Αντελίνα Τελώνη, αυτή τη φορά με θρησκευτικό.

Ο τελευταίος γάμος του 2013 είχε γίνει στις 17 Δεκεμβρίου. Ο δημοσιογράφος και άνκορμαν του alpha, Αντώνης Σρόιτερ είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη ενώ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

2014

Πάρα πολλά ήταν τα ζευγάρια των εγχώριων celebrities που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης τη συγκεκριμένη χρονιά. Ανάμεσά τους ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη που επέλεξαν να κάνουν τον γάμο του στην Αμερική.

Τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, ανέβηκε και ο αγαπημένος ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την επί χρόνια σύντροφό του Λίνα Πρίντζου.

Το Παρίσι επέλεξαν για τον γάμο τους η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά. Γάμο μέσα στο 2014 έκαναν και ο Γιώργος Μανίκας με την Έλλη Γελεβεσάκη. Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν μυστικά και ο Σαρμπέλ με την σύντροφό του και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη.
Φυσικά ένας ακόμα γάμος που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτός της Δέσποινας Καμπούρη, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Βαγγέλη Ταρασιάδη. Το μυστήριο τελέστηκε στην Κύθνο και παρανυφάκι ήταν η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Έλενα.

Τέλος τον γάμο τους μέσα στο 2014 επέλεξαν να κάνουν και οι: Αλέξανδρος Νικολαΐδης με την Μάντι Περσάκη, η Παυλίνα Μακρή, η Γωγώ Φαρμάκη, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Χάρης Δαυίδ, η Θέλξη, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Γιώργος Παράσχος, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, η Ρούλα Τσέτη, ο Σίλας Σεραφείμ, η Νάντια Καρβέλη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Γρηγόρης Μάκος και ο Ντίνος Κόκκαλης με την Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

2015

Μας... την έσκασε η Έλενα Παπαρίζου η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Καψάλη κάτω από άκρα μυστικότητα τον Ιούνιο του 2015 χωρίς κανένας να το αντιληφθεί.

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου του 2015 παντρεύτηκαν στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα.

Η παρουσιάστρια Μαρία Αραμπατζή παντρεύτηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2015 τον καλό της, τον δικηγόρο Ανδρέα Μητσαίνα μετά από 8 μήνες σχέσης.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2015 είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν.

Η Γκαλένα Βελίκοβα τη Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 παντρεύτηκε κρυφά στο Κορωπί με τον πατέρα των παιδιών της, τον επιχειρηματία Κώστα Χαϊνά.

Στα μέσα Ιουλίου του 2015, ο Σταμάτης Γονίδης παντρεύτηκε μυστικά την Κατερίνα Κουργιουξίδη στη γενέτειρά του, την Κύθνο, στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου.

Στο ρομαντικό Παρίσι παντρεύτηκε στα μέσα Ιουλίου 2015 και η Νάντια Μουρούζη τον αγαπημένο της Νίκο Λυμπέρη!

Η Μαρία Ματσούκα παντρεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2015 τον σύντροφό της, Θέμη Γιαννίτσα στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα.

Η Άντα Λιβιτσάνου στα μέσα Μαΐου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και ο κολλητός της φίλος, ο Δημήτρης Στρέπκος ήταν αυτός που πρόδωσε το μυστικό της στο Instagram.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Απριλίου 2015 παντρεύτηκε ο Σταύρος Ξαρχάκος την σύντροφό του, Ηρώ Σαΐα.

Στη Φλωρεντία σε στενό κύκλο, χωρίς κανείς να το καταλάβει παντρεύτηκαν το μοντέλο Παρασκευάς Μπουμπούρακας και η fashion stylist Κέλλυ Μπουρνέλη.

2016

Ήταν η χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να επισφραγίσει την ευτυχία της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώνοντας τη ζωή της για πάντα μαζί του. Από τότε δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε ένα στιγμιότυπο από τη συγκεκριμένη σημαντική στιγμή του ζευγαριού, όμως γνωρίζουμε πότε έχουν επέτειο αφού η όμορφη παρουσιάστρια πάντα στέλνει τις ευχές της με τα πιο τρυφερά της λόγια στον άνδρα που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα έχει αφήσει να διαρρεύσουν παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2016, λίγες μόλις εβδομάδες πριν υποδεχτεί στον κόσμο την κόρη του, Μαρίνα.

Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου παντρεύτηκαν στο Ναύπλιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη ενώ και η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη του Σασμού, αποφάσισε να παντρευτεί στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα της τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βάλβη.

Το 2016 ήταν μία υπέροχη χρονιά και για τον Κώστα Βουτσά ο οποίος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας την τελευταία του σύζυγο, την Αλίκη Κατσαβού, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους Φοίβος.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιον συγγενών και φίλων σε ένα εκκλησάκι στη Σκιάθο τον Ιούνιο του 2016.

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης παντρεύτηκαν ξαφνικά ένα απόγευμα του Σεπτέμβρη με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς, οι οποίοι αποκάλυψαν και το ευχάριστο γεγονός. Μάρτυρες στον γάμο τους ήταν Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο κολλητός φίλος του ηθοποιού, Γιώργος Σκέμπερης.

Γαμπρός ντύθηκε και ο Γιάννης Βαρδής. Ο τραγουδιστής και η Νατάσσα Σκαφίδα έκαναν το μεγάλο βήμα λίγο πριν γίνουν γονείς κάνοντας πολιτικό γάμο στις 21 Μαρτίου 2016 στο Δημαρχείο των Καλυβίων.

Το 2016 παντρεύτηκαν επίσης η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός, η Ειρήνη Μερκούρη και ο Ιωάννης Κουτσόπουλος που έζησαν την ωραιότερή τους στιγμή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Στέλιος Κρητικός που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Κάτια Παπαδοπούλου, η Ράνια Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ενώ τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

2017

Το 2017 είχαμε πολλούς, μα πάρα πολλούς γάμους! Στις αρχές του 2017 και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η Μαριάντα Πιερίδη έβαλε το... τρίτο στεφάνι, αυτή τη φορά με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση με τον οποίο συνεχίζουν να ζουν ευτυχισμένοι.

Η χρονιά ήταν γεμάτη λαμπερούς γάμους, με πιο... φαντασμαγορικούς από όλους αυτούς του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη και της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Παρουσία στενών συγγενών και φίλων και απουσία φωτογραφικών φακών και καμερών έγινε ο γάμος της Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνης Νταφοπούλου με τον γοητευτικό εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη στις αρχές Μαΐου 2017.

Ακολούθησε ο γάμος του Αλέκου Ζαζόπουλου με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνοπούλου στον Άγιο Διονύσιο στο Μενίδι που έγινε στις 29 Μαΐου του ίδιου χρόνου. Τον Μάιο του 2017 είχαν παντρευτεί και ο Γιάννης Κότσιρας και η Κατερίνα Πέρρου.

Η Μάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017 τον αγαπημένο της Θεόφιλο Παπαδόπουλο στον Ιερό Ναό της Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρκ Εξτένσιον, στο Μόντρεαλ.

Τον Ιούνιο του 2017 ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου καθώς λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους, είχαν παντρευτεί και με πολιτικό.

Γαμπρός ντύθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τον γάμο του με την αγαπημένη του Σοφία Μιχαλοπούλου στην Κέρκυρα.

Ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύντροφό του, Αρετή Θεοχαρίδη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2017, στην Πέγεια της Πάφου ενώ τον Ιούλιο του 2021 έγινε και ο θρησκευτικός τους γάμος.

Την ίδια ημέρα με τον Σάββα Πούμπουρα παντρεύτηκε και η Χριστίνα Αλούπη τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Κέφαλο σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη ενώ αμέσως μετά βάφτισαν και τον μεγάλο τους γιο!

Στις 21 Ιουλίου, ένωσαν για πάντα τις ζωές τους ο Γιάννης Βαρδής και η σύντροφός του, Νατάσα Σκαφίδα, αυτή τη φορά με θρησκευτικό γάμο.

Μυστικός ήταν ο γάμος στην Πάτμο της Βίκυς Παπαδοπούλου με τον Θάνο Τοκάκη που απολαμβάνουμε αυτόν τον καιρό στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Ψέματα".

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2017 παντρεύτηκε η Κατερίνα Μουτσάτσου τον αγαπημένο της Charles Como και πλέον ζουν με τα παιδιά τους στο Λος Άντζελες.

Γάμος το 2017 και για την Ελένη Τσολάκη η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της Παύλο Πετρουλάκη.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 η τραγουδίστρια Τζο Λαζοπούλου με τον Άρη Αλευρά ενώ κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε και ο γάμος της Αθηναίδας Νέγκα η οποία αποκάλυψε μόνη της το ευχάριστο γεγονός.

2018

Στο πιο κεντρικό σημείο των Ηνωμένων Πολιτειών, την Times Square, παντρεύτηκε η Maria Menounos τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησιάς ο Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, στην όμορφη Σίφνο. Την ίδια μέρα νύφη ντύθηκε και η Ελισάβετ Μουτάφη, στο πλευρό του δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το 2018 έκανε το θρησκευτικό του γάμο με την κούκλα γυναίκα του, Μαρία Δήμου.

Λίγες ημέρες αργότερα τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και φυσικά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα ήταν παραμυθένια.

Στα τέλη Αυγούστου του 2018 νύφη στο πλευρό του επί χρόνια αγαπημένου της, Βαγγέλη Σερίφη ντύθηκε και η Κατερίνα Στικούδη ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα τα σκαλιά της εκκλησιάς είχε ανέβει και η Μαντώ Γαστεράτου με τον αγαπημένο της.

Μέσα Μάϊου του 2018 νύφη ντύθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου στο πλευρό του συντρόφου της Μπρούνο Τσιρίλο.

Τον Ιούλιο του 2018 τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη οι οποίοι είχαν παντρευτεί ήδη με πολιτικό γάμο.

Κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατάφερε να κρατήσει το γάμο της η Νατάσα Μποφίλιου με τον Χρήστο Κορτσέλη.

Ένας ακόμη ονειρικός γάμος ήταν αυτός της Λένας Παπαληγούρα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο.

Από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς ήταν αυτός της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου που παντρεύτηκαν στη Μύκονο.

2019

Λαμπεροί γάμοι και το 2019. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2019 στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό παρουσία καλών φίλων και συγγενών.

Τον Απρίλιο του 2019 παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρη Σουλτάτος.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, τον Ιούνιο του 2019 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου.

Τον Ιούνιο 2019 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Κρήτη ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα.

Το 2019 επίσης παντρεύτηκαν οι Μαρία Φραγκάκη – Νίκος Μάρκογλου, Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy, Άννη Πανταζή – Χριστόφορος Χούμας, Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης, Βασιλική Καλιανιώτη – Ησαΐας Ματιάμπα, Μαρία Λουίζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου, Κρυσταλλία Ρήγα – Δημήτρης Πλατανιάς, Βίβιαν Δράκου – Θανάσης Πατριαρχέας, Αγγελική Φατούρου – Πάνος Μεταξόπουλος και Σάσα Μπάστα – Δημήτρης Κουσαθανάς.

2020

Στις 10 Οκτωβρίου του 2020 τελέστηκε ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κορονοϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τελικά κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες οργανώθηκαν όλα στις όμορφες Σπέτσες.

Νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Αντώνη Γαλάτη, ντύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 η Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή και όπως ήταν φυσικό το μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με το καταληκτικό νυφικό της. Ο γάμος έγινε στην Παλαιά Φώκαια και λόγω κορονοϊού το μελλόνυμφο ζευγάρι είχε πολύ περιορισμένο αριθμό καλεσμένων.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παντρεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2020, την αγαπημένη του Χαρά Σαράντη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης και η ραδιοφωνική παραγωγός Άντζυ Καραγιάννη έζησαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή τους, ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι με κουμπάρους τέσσερα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2020 στον Κισσό Πηλίου. Ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος ενώ η Ανθή Βούλγαρη τίμησε όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πηλίου.

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου 2020 σε εκκλησία στο Μάτι και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Εκθαμβωτική η νύφη μέσα στο υπέροχο σατέν νυφικό που είχε επιλέξει γι' αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Παντρεύτηκαν στις 27-06-2020, κάτω από άκρα μυστικότητα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί!

Ο γάμος τους έγινε την ώρα που έδυε ο ήλιος και μάλιστα στα Βραχνέικα, μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Το όμορφο μυστικό τους αποκάλυψαν οι κουμπάροι τους, η γνωστή δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη και ο γνωστός ηθοποιός Άγγελος Μπούρας.

2021

Μέσα στο 2021 ζήσαμε πολλούς παραμυθένιους γάμους αφού το 2020 ήταν μια χρονιά σχεδόν "απαγορευμένη" για τέτοιου είδους τελετές λόγω της πανδημίας. Όχι πως το 2021 δεν ήταν, αλλά ήταν περισσότεροι οι τολμηροί που έκαναν το βήμα.

Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου 2021, στην Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη! Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο του νησιού, όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους, τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού!

Μετά τη βάφτιση του γιου τους, αποφάσισαν να κάνουν και το τελευταίο βήμα της κοινής τους ζωής, αυτό του γάμου. Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαπάρδα που παντρεύτηκαν στις 27/8 2021 σε κτήμα στο Κορωπί.

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την όμορφη Ύδρα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στις 11-10 2021 το απόγευμα από τον Αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Μπελεγρή.

H Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Στέλιο Βλατάκη! Η ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά τον Ιούνιο του 2021 στην Κηφισιά, με πολιτικό γάμο τον νευροχειρουργό.

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο το Σάββατο 12 Ιουνίου στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους! Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 50 άτομα ήταν στον θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε με καΐκι στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της

Τι κι αν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους; Αυτός έγινε τον Αύγουστο στη Σύρο και ήταν παραμυθένιος.

Γαμπρός ντύθηκε και ο Άκης Πετρετζίκης στο πλευρό της αγαπημένης του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ πέρυσι τον Σεπτέμβρη. Την ίδια μέρα μάλιστα, το ζευγάρι, επέλεξε να βαφτίσει και τον γιο του.

Το αγαπημένο ζευγάρι, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/9/2021).

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και η Τζούλια Νόβα τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο! Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον πολιτικό του γάμο προκειμένου να υποδεχτεί χωρίς γραφειοκρατικά προβλήματα το μωρό του.

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, παντρεύτηκαν πέρυσι τον Αύγουστο με πολιτικό γάμο.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών τον Οκτώβριο του 2021. Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους ήταν παραμυθένιες.

Τον θρησκευτικό τους γάμο όμως έκαναν τον Ιούλιο του 2021 και ο Σάββας Πούμπουρας με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Θρησκευτικό γάμο που συνδύασαν με τη βάφτιση της κόρης τους έκαναν και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο παντρεύτηκαν πέρυσι τον Μάιο η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους.

Όσο για το 2022, τον χειμώνα δεν είχαμε κάποιον... grande γάμο άξιο αναφοράς και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του καλοκαιριού που αναμένεται να είναι γεμάτο από υπέροχες στιγμές των σταρ της εγχώριας showbiz μιας και είναι πολλά τα λαμπερά ζευγάρια που αναμένεται να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved