Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο και οι ενεργειακές θεραπείες!
Showbiz

Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο και οι ενεργειακές θεραπείες!

Η Σοφία Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας μάλιστα και για ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να το διαχειρίζεται.

Την ηθοποιό την παρακολουθούμε φέτος μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όπου και υποδύεται την Χρύσα Ροδίτη, τη μια από τις αδερφές της Μυρτώς, που βρέθηκε δολοφονημένη σε κάδο απορριμάτων.

Η Σοφία Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV Τύπος και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον νέο της ρόλο στη σειρά «Παγιδευμένοι», αλλά και για την καθημερινή της ζωή. Η ηθοποιός σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και προσπαθεί να διαχειρίζεται τα πάντα με ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Ο ρόλος της μητέρας σας έκανε να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να τα δείτε με διαφορετικό τρόπο;

Σχεδόν αλλάζουν τα πάντα. Από ανυπόμονος πλέον γίνεσαι υπομονετικός, από απόλυτος βάζεις περισσότερα χρώματα στη ζωή σου. Το εγώ σου χαμηλώνει και γίνεται εμείς. Κάνεις τρία βήματα πίσω, αλλά κοιτάς με αισιοδοξία μπροστά.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά για ένα αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο και ταλαιπωρηθήκατε. Μάθατε να διαχειρίζεστε το άγχος και να κρατάτε μόνο τα ουσιώδη;

Ναι, τα τελευταία 5 χρόνια δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Είχα καθοδήγηση από τη δασκάλα μου και με ενεργειακές θεραπείες κατάφερα να διαχειριστώ όχι μόνο το άγχος μου, αλλά έφερα και μια θετικότητα και ηρεμία στη ζωή μου.

Παίζοντας λίγο με τον τίτλο της σειράς, τι σας κάνει να παγιδεύεστε συναισθηματικά;

Ένα από τα μαθήματά μου είναι να αποφεύγω τις συναισθηματικές παγίδες. Γενικά να κάνω αποδοχή όλων των καταστάσεων.

Πώς είναι σήμερα η Σοφία;

Είμαι ήρεμη, είμαι ευγνώμων και για τις δοκιμασίες και για τα δώρα που μου δίνονται.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved