Showbiz

Νίκη Λάμη: Η ηλικία, η σχέση με θαυμαστή και ο ρόλος στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η Νίκη Λάμη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε καλύτερα το 2014 με την συμμετοχή της στην καθημερινή κωμική σειρά «Οι Συμμαθητές».

Η ίδια έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, καθώς ο χαρακτήρας και το χιούμορ της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το υποκριτικό της ταλέντο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς έχει πολλές συνεργασίες, τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση στο ενεργητικό της.

Ηλικία

Η Νίκη Λάμη είναι ηθοποιός. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.

Εκτός από το θέατρο έχει δραστηριοποιηθεί και στην τηλεόραση στις τηλεοπτικές σειρές "Το σόι μου μέσα" (2009). "Με λένε Βαγγέλη" (2011), "Οι συμμαθητές" (2014).

Η σχέση με θαυμαστή

Η Νίκη Λάμη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε κάνει σχέση με θαυμαστή της.

«Μια φορά ένας θαυμαστής μου με περίμενε έξω από το θέατρο για να ζητήσει να φωτογραφηθεί μαζί μου. Ήταν μεγάλο love story. Με περίμενε έξω από το θέατρο αφού τελείωσα. Πιστεύω ότι όσο περνούν τα χρόνια μπορούμε να κρίνουμε πιο εύκολα τους ανθρώπους, πάντα υπάρχει ο φόβος, απλά αρχίζεις και διαβάζεις τους ανθρώπους», είχε δηλώσει αρχικά η Νίκη Λάμη.

Και είχε προσθέσει:«Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας γιατί είμαι αρκετά φοβητσιάρα, είμαι ανοιχτή μόνο όταν είμαι κάπου με αγάπη. Στη συνέχεια τον είδα πολλές φορές τυχαία και ίσως αυτό οδήγησε πιο πολύ στο φλερτ. Σήμερα όμως, είμαστε δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι».

Ο ρόλος στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και φέρνει στην οθόνη μας τις σπαρταριστές ιστορίες τριών συνονόματων γυναικών, που ζουν η καθεμία τη δική της καθημερινότητα μέσα από καταστάσεις γνώριμες σε όλους μας.

Η Μαίρη είναι καλή σύζυγος, μητέρα και… ερωμένη. Η Μαίρη είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά… μάλαμα. Η Μαίρη είναι ωραία και το παίζει μοιραία. Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη!

Η Νίκη Λάμη υποδύεται την Μαίρη περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved