Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Ο ρόλος του πατέρα στη ζωή μου είναι ο πιο σημαντικός»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Ο ρόλος του πατέρα στη ζωή μου είναι ο πιο σημαντικός»

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ένας από τους πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς του Mega, υποδύεται το σύζυγο της Μαίρης-Βάσως Λασκαράκη και μιλά για την τρελή καθημερινότητά τους...

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το ομορφότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα αλλά και για το σήριαλ Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.

-Μετά τη συμμετοχή σας στην επιτυχημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», φέτος θα σας δούμε ξανά σε κωμωδία.

Και το χαίρομαι γιατί και το κοινό θέλει γελάσει το χειλάκι του και εγώ το ίδιο! Από το ρόλο του Τζίμη, λοιπόν, αυτού του απατεώνα με το προποτζίδικο στον «Πλάτανο», σε ρόλο πολιτικού μηχανικού, ως Γιώργος, στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο MEGA. Φέτος θα παίξω το σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, μιας από τις Μαιρούλες της σειράς. Ο ήρωάς μου είναι γύρω στα 40 και η Μαίρη του είναι δικηγόρος. Ζουν σε ένα ευκατάστατο σπιτικό, έχουν ένα μικρό παιδί και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή.

-Πόσο δύσκολο είναι αυτό;

Α, θέλει πολύ αγώνα. Τον Γιώργο τον καταλαβαίνω γιατί είμαι κι εγώ παντρεμένος, έχω τη δική μου οικογένεια και ένα μωρό. Είναι πολύ δύσκολη η καθημερινότητα με ένα παιδί. Πρέπει να του διαθέτεις πολύ χρόνο, γιατί αυτό αποτελεί προτεραιότητα και, πέρα από τη δουλειά σου, που θα φέρει και τα λεφτά στο σπίτι, η υπόλοιπή κοινωνική σου ζωή πάει περίπατο, αφού το μωρό απαιτεί την αποκλειστική σου φροντίδα. Φυσικά αυτό επιβαρύνει και τη σχέση με τη σύζυγο, αφού το να καταφέρετε να μείνετε μόνοι σας ως ζευγάρι είναι δύσκολο. Χρειάζεται λοιπόν αγώνας και κατανόηση για να μην υπάρξουν νεύρα και εντάσεις. Για μένα, ο ρόλος του πατέρα στην πραγματική μου ζωή είναι ο πιο σημαντικός. Έχω βάλει πίσω το εγώ μου, το μωρό μου μου έχει μάθει να είμαι παρών και να δίνω μόνο αγάπη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη.

Με τη σύζυγό του, Ελευθερία Κοντογεώργη

-Η κάθε Μαίρη της σειράς τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει;

Η μία Μαίρη θέλει να βρει σύντροφο να παντρευτεί, να κάνει γάμο και παιδιά, να φτιάξει την προσωπική της ζωή. Αυτή είναι η Μαίρη των 30, που ψάχνει άντρα και την υποδύεται η Νίκη Λάμη. Η Μαίρη των 40 είναι αγωνίστρια, με τη δική της οικογένεια και καριέρα στο αποκορύφωμά της, στην πιο δημιουργική- θεωρώ- δεκαετία της. Η Μαίρη των 40 είναι η Βάσω Λασκαράκη. Και η Μαίρη των 50 , την οποία υποδύεται η Κατερίνα Ζαρίφη, έχει πλέον μεγάλα παιδιά, φοιτητές, που έχουν φύγει από το σπίτι. Κάνει τον απολογισμό της σε καριέρα και προσωπική ζωή, άλλοτε νιώθει φυλακισμένη μέσα σε μια ρουτίνα και άλλοτε ονειρεύεται μια δεύτερη ευκαιρία για να μπορέσει να κάνει ξανά ελεύθερη στη ζωή αυτά που δεν πρόλαβε. Γιατί στα 50 περνάς από το ταμείο και θες να διορθώσεις πράγματα και να τολμήσεις να κάνεις καινούργια, είπε ο ηθοποιός στο 7μέρεςtv.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved