Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα και ύλη είναι και ψυχή»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα και ύλη είναι και ψυχή»

Τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη θα ερμηνεύσει στη νέα κωμική σειρά του Μega, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, μίλησε για τη συνεργασία του με το δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου αλλά και για την τηλεοπτική σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

- Πώς είναι η χημεία σας με τη Βάσω Λασκαράκη;
Πάρα πολύ καλή. Έχουμε το ίδιο τέμπο στην κωμωδία. Τα πάμε πολύ καλά στα γυρίσματα και «τρέχουμε» με το ίδιο πάθος. Μας αρέσει, γελάμε συχνά. Η κωμωδία είναι αναγκαία για την κοινωνία, για τους ηθοποιούς και τον κόσμο. Για να γελάσει το χειλάκι μας σε όσα δύσκολα ζούμε.

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα και ύλη είναι και ψυχή»


- Τι σημαίνει για εσάς το δίδυμο Ρέππας- Παπαθανασίου;
Οι Ρέππας- Παπαθανασίου είναι μεγάλο κεφάλαιο στη δουλειάς μας, για το θέατρο, την ελληνική τέχνη και την ψυχαγωγία γενικότερα και τους ακολουθεί μεγάλο κοινό εδώ και χρόνια γιατί πιάνουν τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας και τον σατιρίζουν πολύ εύστοχα. Είναι τόσο εγκάρδιοι άνθρωποι, είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις μαζί τους. Είναι σπάνιο το να πηγαίνεις σε γύρισμα και να περνάς όμορφα και να γελάς, να συναντάς καλούς ανθρώπους. Οι καλοί άνθρωποι είναι δυσεύρετοι στην κοινωνία μας.


Πώς γίνατε ηθοποιός;
Δεν ξέρω αν φταίει η καταγωγή μου από την Κέρκυρα, έναν τόπο που αγαπά τις τέχνες. Στο σχολείο μού άρεσαν τα καλλιτεχνικά και ψαχνόμουν με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έτσι όταν τελείωσα έδωσα εξετάσεις στη Σχολή Τέχνης Κάρολου Κουν και από τότε ξεκίνησε το ταξίδι μου στο θέ4ατρο. Φέτος, θα με δείτε στην παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου με την εξαιρετική Μαρία Ναυπλιώτου. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να δουλέψουν τα θέατρα γιατί το θέατρο είναι αναγκαίο για την ψυχή μας, δεν είναι πολυτέλεια. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα και ύλη είναι και ψυχή. Και για τον ηθοποιό βέβαιο το θέατρο είναι και το μεροκάματό του, είπε ο ηθοποιός στην 7μέρεςtv.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved