Στέφανος Μιχαήλ: «Μου αρέσει η θάλασσα, το ψαροντούφεκο και να είμαι με την κοπέλα μου»
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: «Μου αρέσει η θάλασσα, το ψαροντούφεκο και να είμαι με την κοπέλα μου»

Τον Άρη στην Άγρια Γη, ερμηνεύει ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο ηθοποιός μοιράζει, λόγω των γυρισμάτων, τη ζωή του σε Αθήνα και Κύπρο.

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ ξεκινά ως μια συγκλονιστική ιστορία εκδίκησης, αλλά εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο σύνθετο, φέρνοντας τους ήρωες αντιμέτωπους με τα τραύματα του παρελθόντος αλλά και με τα συναισθήματά τους στο σήμερα.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, μίλησε στο περιοδικό 7 μέρες tv, για το ρόλο του, τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αλλά και το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του.

Τι θα ανακαλύψει αναζητώντας το μικρό του αδελφό;

Ότι είναι και άλλα άτομα μπλεγμένα σε αυτά που συνέβησαν στη ζωή του, στα οποία δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό του.

Με ποιον τρόπο αποφορτίζεστε από την ένταση που επικρατεί στα γυρίσματα μιας καθημερινής σειράς;

Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω τις ημέρες της εβδομάδας που βρίσκομαι στην Αθήνα είναι να πηγαίνω στο γυμναστήριο ό,τι ώρα και να τελειώσουμε τα γυρίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν είμαι στην Κύπρο, μου αρέσει πολύ η θάλασσα, το ψαροντούφεκο, το ψάρεμα, να είμαι με την κοπέλα μου και τους φίλους μου.

Μοιράζετε το χρόνο σας ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο. Πόσο επηρεάζει αυτό την προσωπική σας ζωή;

Ουσιαστικά είμαι τις μισές ημέρες στην Αθήνα και τις άλλες μισές στην Κύπρο. Μου δίνει πράγματα η δουλειά στην Ελλάδα, αλλά είναι λογικό ότι μου στερεί κάποια άλλα. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το χρόνο που περνώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Προσπαθώ να τα ισορροπώ και ξέρω ότι αυτό είναι ένα κομμάτι της δουλειάς.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved