Στέλιος Λεγάκης: Ποζάρει με την σύντροφό του και χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της- Full in love!
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: Ποζάρει με την σύντροφό του και χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της- Full in love!

Ο Στέλιος Λεγάκης με την σύντροφό τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους. 

Την είδηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από ένα ποστ που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας ότι περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του!

Ο Στέλιος Λεγάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα προσωπικά του προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι ότι δημοσίευει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την καθημερινότητά του, όσο και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από τότε βέβεια που μαζί με την σύντροφό του, Ειρηάννα, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά stories από την νέα του αυτή καθημερινότητα αφού προετοιμάζεται για το νέο του ρόλο ως μπαμπάς.

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, ο Στέλιος Λεγάκης δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, από μια έξοδό του με την σύντροφό του, που οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό και δίνουν ένα πολύ τρυφερό φιλί στο στόμα. Ο τραγουδιστής κρατά στην αγκαλιά του την αγαπημένη του ενώ παράλληλα της χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσίευσει όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του:

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved