Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Θυμάστε την Τατιάνα Δράκου της Λάμψης; Τι κάνει και πού είναι σήμερα;
Showbiz

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Θυμάστε την Τατιάνα Δράκου της Λάμψης; Τι κάνει και πού είναι σήμερα;

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είχε γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, 17 χρόνια πριν όταν πρωταγωνιστούσε στη... θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου, Λάμψη

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει περισσότερο που δεν είναι άλλο από τα τρία της παιδιά.

Έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζει στις Σέρρες μαζί με τον σύζυγό της. Μόνο που δεν έχει εγκαταλείψει και την υποκριτική που τόσο αγαπά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου υποδυόταν στη Λάμψη την κόρη του «Γιάγκου Δράκου», την Τατιάνα, όπου παρέμεινε για 7 συνολικά χρόνια μέχρι και τον 11ο κύκλο και έπαιξε σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια.

Η ίδια θέλησε να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή αργότερα και αφού παντρεύτηκε τον σημερινό σύζυγό της και απέκτησαν τα τρία τους παιδιά, έφυγαν όλοι μαζί για τις Σέρρες. Μπορεί να μην την έχουμε δει κάπου τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια, όμως, δεν εγκατέλειψε ποτέ το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά.

Υπήρξε μάλιστα στο παρελθόν καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών και έπαιξε και σε παραστάσεις του, όπως μία πρόσφατη παραγωγή του, «Από θέση ισχύος», μαζί με τη Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Αλέκο Συσσοβίτη που παρουσιάστηκε στο Βεάκειο.

Κατά τα άλλα, είναι μία μάνα με καθημερινές υποχρεώσεις και πολύ τρέξιμο για τα παιδιά της που φυσικά και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Είναι όμως και ηθοποιός στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζοντας να είναι δοσμένη στην τέχνη της που τόσο πολύ αγαπά.

Δείτε φωτογραφίες από πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved