Μαρία Μπακοδήμου: «Αισθάνθηκα πολλή μιζέρια βλέποντας συνεχώς ανθρώπινα δράματα»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Αισθάνθηκα πολλή μιζέρια βλέποντας συνεχώς ανθρώπινα δράματα»

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη μετά από έξι χρόνια απουσίας. Πώς είναι αυτή η επιστροφή και πώς βλέπει τα πράγματα γενικότερα στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι του σήμερα;

Η όμορφη παρουσιάστρια, αναφερόμενη στη σημερινή πραγματικότητα σε σχέση με τις τάσεις στην τηλεόραση, παραδέχεται ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ειδικά στο live πρόγραμμα. Δείτε τι είπε...

Επιστροφή στη μεσημεριανή ζώνη ύστερα από πολύ καιρό...

Πράγματι, ύστερα από έξι χρόνια. Το 2016 ήταν η τελευταία χρονιά της εκπομπής «ΦΜ». Στην πραγματικότητα, είναι επιστροφή σε live μαγκαζίνο.

Δύσκολο ακούγεται, ειδικά τη φετινή σεζόν, με μια δύσκολη επικαιρότητα ενόψει.

To live είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στην τηλεόραση. Δυσκολεύομαι πολύ στις εγγραφές. Υπάρχουν μια ροή και μια ενέργεια που διακόπτονται όταν γίνεται cut για να διορθωθούν πράγματα. To live έχει ζωντάνια και αμεσότητα με τον τηλεθεατή. Επίσης, μου αρέσει πολύ και το σχολιαστικό κομμάτι. Ελπίζω αυτή η χρονιά να μην είναι τόσο δύσκολη όσο αναμένεται. Εύχομαι να ακούγονται απλώς πολλά για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Έχετε δίκιο, ελκύουμε το κακό.

Όντως. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλή μαυρίλα και κάποιες χαμηλές δονήσεις που μας προκαλούν ένταση, λύπη και κατάθλιψη. Το ποσοστό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα έχει αυξηθεί πλέον κατά πολύ. COVID, πόλεμος, τώρα οικονομικός πόλεμος - από παντού απειλές. Εγώ -θέλω, δεν θέλω έχω μια ματιά στα πράγματα που είναι πάντα θετική.

Έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας για να βλέπετε θετικά τα πράγματα ή είχατε ανέκαθεν αυτήν τη στάση ζωής;

Ήμουν πάντα θετική. Αυτό που έχω δουλέψει είναι να βλέπω στις μικρές ή τις μεγάλες δυσκολίες εκείνο το σημείο που θα είναι για μένα μια ευκαιρία να μάθω. Προσπαθώ να παίρνω το καλό που μου δίνει μια δυσκολία. Αυτό λέω και στα παιδιά μου.

Σας ακούν;

Ό,τι κι αν λέμε στα παιδιά, αν έχουν άλλη στάση ζωής, δεν θα κρατήσουν τίποτα από τα λόγια μας. Κυρίως βλέπουν, παρατηρούν. Τώρα όμως που μεγάλωσαν, αισθάνομαι πιο ήρεμη. Έχω πάντα τις αγωνίες μου να είναι γερά, να είναι καλά, αλλά δεν έχω πλέον την καθημερινότητα κατά την οποία έπρεπε να τα κυνηγάω για το σχολείο ή το φροντιστήριο.

Τα ζήσατε αυτά, και μάλιστα τα περάσατε μόνη σας. Όλο αυτό είναι πολύ για μια γυναίκα που παράλληλα εργάζεται. Από την άλλη, αυτό είναι που σας κάνει' ξεχωριστή, καθώς είστε μέσα στα πράγματα και ταυτόχρονα μια «γυναίκα της διπλανής πόρτας».

Όλοι περνάμε δυσκολίες. Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, το εισόδημα ή την καταγωγή μας. Όλοι έχουμε πόνους.

Ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε να επιστρέψετε στον ΣΚΑΪ, και πάλι με μια εκπομπή που προϋποθέτει μεγάλη δέσμευση, μια εκπομπή με πολλές ανάγκες.

Η ανάγκη για μια πιο θετική ματιά! Κάποια στιγμή αισθάνθηκα πολλή μιζέρια βλέποντας συνεχώς ανθρώπινα δράματα. "Βέβαια, συνέβαιναν πάντα αλλά τελευταία είναι πιο άγρια τα πράγματα. Όσο τα ανακυκλώνουμε τόσο πιο αρνητική γίνεται η ατμόσφαιρα. Θέλω να επικοινωνήσω με πιο θετική ματιά, πιο ψυχαγωγική, χιουμοριστική και σατιρική, ακόμα κι αν αναγκαστούμε κι εμείς να ασχοληθούμε και να συζητήσουμε μια ενδεχόμενη δύσκολη επικαιρότητα. Όμως δεν θα διογκώσουμε ούτε θα ανακυκλώσουμε τις αρνητικές ειδήσεις.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved