Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο!
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο!

Η Μαρία Μπακοδήμου λατρεύει την εικόνα της, τον χαρακτήρα της, προσπαθεί όμως καθημερινά να γίνεται καλύτερη και να διορθώνει αυτά που πιστεύει η ίδια πως πρέπει.

Επίσης, σε συνέντευξή της μιλάει για τον καταλυτικό ρόλο που παίζουν οι φίλοι της στη ζωή της αλλά και για το μέχρι πού θα έφτανε για να νιώθει καλά με το σώμα της και το πέρασμα του χρόνου. Κοινώς, θα έκανε αισθητικές επεμβάσεις ή οτιδήποτε άλλο για να δείχνει πιο νέα; Η παρουσιάστρια απαντά σε όλα...

Η καλή προσωπική ζωή είναι ζητούμενο για σας;

Φυσικά! Για να είμαστε ισορροπημένοι, πρέπει να έχουμε καλή προσωπική ζωή. Δεν αναφέρομαι μόνο στις ερωτικές σχέσεις, που σίγουρα είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν. Η προσωπική ζωή είναι ένας κύκλος ανθρώπων που αγαπάμε και που μας αγαπούν και μας στηρίζουν.

Είστε σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

Δεν απαντώ σε αυτή την ερώτηση γιατί αφορά ένα κομμάτι πολύ ωραίο για να μοιράζεται.

Είναι δύναμη στη ζωή σας οι φίλοι;

Τεράστια!

Είναι κινητήρια δύναμη;

Ναι, όταν με εμπνέουν. Είναι ωραίο να έχεις καλούς φίλους -που μακάρι να είναι καλύτεροι από σένα- διότι σε εμπνέουν. Άνθρωποι που όλη μέρα δεν κάνουν τίποτα και βρίζουν όποιον κάνει σε επηρεάζουν αρνητικά. Αντίθετα, εκείνοι που εξελίσσονται σε τραβούν μπροστά με το παράδειγμά τους. Σίγουρα αυτοί είναι κινητήρια δύναμη. Κυρίως, όμως, αυτό που ζητάς από τους φίλους σου είναι την αποδοχή, την αγάπη και τη στήριξή τους. Ξέρεις ότι είσαι σε ένα πλαίσιο όπου αυτοί οι άνθρωποι σε στηρίζουν και, αν σου συμβεί κάτι, θα τους πάρεις τηλέφωνο -ό,τι ώρα κι αν είναι- για να το μοιραστείς μαζί τους.

Από τον εαυτό σας τι απαιτήσεις έχετε;

Επειδή το «θα μπορούσα να ήμουν και καλύτερη» το έχω ζήσει από πολύ μικρή και για πολλά χρόνια, το έχω προσπεράσει. Πλέον θεωρώ πως το σημαντικό είναι να χαίρεσαι αυτό που είσαι. Είτε είσαι αναβλητικός είτε αγχωμένος, είσαι εσύ. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι «πρέπει να αλλάξω», υπάρχει θέμα. Καλό είναι να ζεις αυτό που σου συμβαίνει και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου.

Άρα, μου λέτε ότι αποδέχεστε τον εαυτό σας και τον αγαπάτε σε όποια συνθήκη.

Τουλάχιστον προσπαθώ.

Από τον καθρέφτη της τι ζητά μια γυναίκα;

Να μη μεγαλώνει, να ξυπνά κάθε μέρα και να είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Ωστόσο και θα μεγαλώσουμε, και περισσότερες ρυτίδες θα αποκτήσουμε, και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι χειρότερο από το προηγούμενο για το σώμα μας, αλλά δεν πειράζει. Πρέπει να αρχίσουμε να το αποδεχόμαστε. Το ζητούμενο είναι να γεράσουμε, όχι να πεθάνουμε νέοι.

Κάνετε κάτι περισσότερο από το να βάζετε μια κρέμα στο πρόσωπό σας και να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή;

Την ισορροπημένη διατροφή πρέπει να την ακολουθούμε σε όλη μας τη ζωή και όχι για δεκαπέντε ημέρες προκειμένου να χάσουμε κιλά. Βέβαια, το κάνω και αυτό κατά καιρούς, όταν ξεφεύγω. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να τρεφόμαστε τόσο καλά ώστε να προσλαμβάνουμε στοιχεία που μας χαρίζουν ενέργεια και ευεξία. Όταν τρεφόμαστε σωστά και αθλούμαστε παράλληλα, έχουμε καλύτερη διάθεση και κοιμόμαστε καλύτερα - και για μένα ο ύπνος είναι πολύ βασικός. Επίσης, απαλλασσόμαστε απ’ ό,τι μας γεμίζει τοξικότητα. Με λίγα λόγια, δημιουργούμε το ιδανικό κλίμα για να ζούμε ωραία. Τώρα, όσον αφορά το σώμα και το πρόσωπό μου, καταφεύγω σε λύσεις που τα βοηθούν να δείχνουν πιο όμορφα -ή όπως τα βλέπω εγώ πιο όμορφα-, χωρίς όμως να είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό μου. Δεν έχω αντίρρηση σε τίποτα, αρκεί να μην παίρνω ρίσκο για την υγεία μου».

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved