Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σχέση με τη Νικολούλη και ο θάνατος του γιου του
Showbiz

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σχέση με τη Νικολούλη και ο θάνατος του γιου του

Θανάσης Κατερινόπουλος: Κι ενώ η επαγγελματική του πορεία να είναι αξιοζήλευτη, ο ίδιος έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φοίτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ωστόσο προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλώντας για το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της ζωής του, που δεν είναι άλλο από την απώλεια του γιου του.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. 'Εφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά. Με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει παραδέχτηκε πως η γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί δέκα χρόνια, είναι εκείνη που του δίνει δύναμη να συνεχίσει.

«Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη», παραδέχεται εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Θεό που την έφερε στον δρόμο του.

Επιπλέον, ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και τις απειλές που έχουν δεχτεί. «Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Ίσα-ίσα, τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε... Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί είπα κάτι που παρερμηνεύτηκε», είπε. Ενώ, πρόσθεσε: «Έχω δεχτεί απειλές και πέρυσι όταν ήμουν με την Αγγελική Νικολούλη σε μία γνωστή τότε υπόθεση και φέτος».

Πηγή: Χαι

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved