Ευγενία Δημητροπούλου: Ο ρόλος στη σειρά «Γλυκάνισος» και η αφοσίωση στην υιοθετημένη κόρη της!
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο ρόλος στη σειρά «Γλυκάνισος» και η αφοσίωση στην υιοθετημένη κόρη της!

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά Γλυκάνισος, για την υιοθεσία της κόρης της αλλά και για τον τρόπο που τη μεγαλώνει. 

«Είναι μια εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι που συμμετέχω. Είναι πολύ ωραίο και το καστ. Γίνεται πολλή ωραία δουλειά και από την εταιρεία παραγωγής και είμαστε όλοι συντονισμένοι» είπε για τη σειρά Γλυκάνισος στην οποία πρωταγωνιστεί.

Και συνέχισε:

«Ο ρόλος που υποδύομαι δεν είναι τέρας, έχει περάσει πολλά και προσπαθώ να τη δικαιολογώ συνέχεια. Θα της συμβούν πολλά, δεν θα καθίσει ήσυχα και έχει πάντα δίπλα της συμμάχους.

Τον “Στρατή” τον αγάπησα για την ειλικρίνειά του αλλά όχι τόση ώστε να στείλει τον αδερφό μου στον τάφο». Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Όταν ρωτήθηκε για την υιοθεσία της κόρης της, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου χρόνο γιατί κάνω γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ “Μια νύχτα του Αυγούστου». Επέλεξα να μην κάνω θέατρο για να μπορέσω να είμαι όσο πιο κοντά στο παιδί.

Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου πλέον.

Έχω πολλές φορές ενοχές σαν μητέρα, διλήμματα και ερωτηματικά αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ χαρούμενη και προσπαθώ να κάνω όσο λιγότερα λάθη.

Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί για δεύτερο παιδί, ενώ αν με ρωτούσες πιο παλιά θα σου έλεγα ότι θέλω δύο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved