Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες διακοπές με την δύο ετών κόρη της και η συγκινητική δημοσίευση!
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες διακοπές με την δύο ετών κόρη της και η συγκινητική δημοσίευση!

Η Ευγενία Δημητροπούλου διανύει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και η δύο ετών κόρη της της έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορεί με τίποτα να της χαλάσει χατίρι. 

Με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, όπου πρόσφατα έκλεισαν ένα χρόνο παντρεμένοι, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και ζουν μαζί την απόλυτη ευτυχία.

Λίγο πριν την έλευση του 2022, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης υιοθέτησαν την μικρή Εύα, ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε και προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, μιας και ήταν όνειρό τους να γίνουν γονείς. Η μικρή είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους πλέον στα πάντα και δεν φέυγουν στιγμή από το πλευρό της, μιας και θέλουν και οι δυο να αφιερωθούν στο μεγάλωμά της. Μάλιστα, η μικρή Εύα πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα δυο έτη και η Ευγενία Δημητροπούλου θέλησε να της κάνει μια μεγάλη γιορτή, που όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες, ήταν όλα υπέροχα.

Τον τελευταίο καιρό, η οικογένεια βρίσκεται σε διακοπές μαζί με αγαπημένους τους φίλους, ενώ η Ευγενία Δημητροπούλου βίωσε το πρώτο της καλοκαίρι ως μητέρα και νιώθει βαθια συγκινημένη για αυτό. Η πανέμορφη ηθοποιός, με μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για τα συναισθηματά της και την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού για εκείνη, που ήταν μοναδική, μιας και η μικρή της κόρη έζησε ακόμα περισσότερα πράγματα στην αγκαλιά της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στην δημοσίευσή της: «"Αχ! Ξεκουραστηκα!" νομίζω δεν αναφώνησε ποτέ κανένας σε διακοπές με δίχρονο. Αλλά έμαθε να χαίρεται με τα πιο απλά, πως μπορεί να ασχοληθεί ώρες ολόκληρες παίζοντας με το νερό, μετρώντας τα αστέρια, χαϊδεύοντας βασιλικούς και πως διαθέτει μια μυστική κρύπτη ενέργειας που σου επιτρέπει να χορεύεις ξέφρενα 9 φορές το ίδιο τραγούδι στις 8 το πρωί. Και κάτι ακόμα. Αν βρεις ανθρώπους που αγαπάς που έχουν επίσης δίχρονα, η ζωή στις διακοπές γίνεται ομορφότερη, πιο νόστιμη και έχεις κάποιον να σου δώσει ένα μωρομάντηλο βοηθείας την κατάλληλη στιγμή»

Δείτε στην παρακατω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved