Δημητροπούλου: Πρώτο μπάνιο με την κόρη της  - Το αλλιώτικο καλοκαίρι με κουβαδάκια και ταπεράκια
Showbiz

Δημητροπούλου: Πρώτο μπάνιο με την κόρη της - Το αλλιώτικο καλοκαίρι με κουβαδάκια και ταπεράκια

Αλλιώτικο αλλά σίγουρα πιο όμορφο το φετινό καλοκαίρι της Ευγενίας Δημητροπούλου αφού στο πλευρό της θα έχει την κόρη της.

Η Ευγενία Δημητροπούλου διανύει ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής της, μιας και πριν μερικούς μήνες μετά από ένα δύσκολο «ταξίδι», κατάφερε να υιοθετήσει την Εύα, την κόρη της.

H ηθοποιός την οποία απολαύσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Ήλιος» νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (18-07) ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την παραλία.

Τρισευτυχισμένη και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η ίδια έγραψε στη λεζάντα:

«Και ναι! Πρώτο μπάνιο για φέτος! Πρώτο μπάνιο με κουβαδάκια, έξτρα πετσέτες, ταπεράκι,χωρίς διάβασμα στην παραλία αλλά με μια γλυκιά κούραση που απαιτεί έξτρα δόση εσπρεσσο🌸 Υγ: Ευχαριστώ για τις συμβουλές σχετικά με τις παραλίες,τις κρατάω όλες για μελλοντική χρήση💜», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτό στη gallery

Η μικρή της έχει κλέψει την καρδιά και, όπως αποκάλυψε μάλιστα και η ίδια η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κ της εφημερίδας "Καθημερινή", μπορεί η υιοθεσία να ήταν για εκείνη ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά η υπομονή που έκανε και η δύναμη που επέδειξε, άξιζαν και με το παραπάνω, αφού πλέον έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή και υπέροχη οικογένεια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου:

«Η κόρη μου η Εύα με έκανε μαμά. Γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε. Το όνομά της βγαίνει από το "Ευαγγελία", είναι το όνομα της μητέρας μου, της Παναγιάς και επίσης είναι γεννημένη στις 15 Αυγούστου. Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Ήταν κάτι που ήθελα πριν συναντήσω τον Στέλιο, τον σύντροφό μου. Ήταν ένα όνειρο που είχαμε και οι δύο πριν συναντηθούμε. Υπήρξαμε πολύ καλή ομάδα. Η υιοθεσία είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά στάδια, και χρειάζεται υπομονή, ψυχικά αποθέματα, στήριξη στις δύσκολες στιγμές και πολύ προσωπική προσπάθεια για να περάσεις τα εμπόδια. Συνεχώς υπήρχε μια αβεβαιότητα. Η όλη διαδικασία έχει πολλά απαιτητικά σημεία, αλλά, όπως και στον τοκετό, στο τέλος τις ωδίνες τις ξεχνάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved