Δημητροπούλου: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Δημητροπούλου: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα

Η Ευγενία Δημητροπούλου διανύει ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής της, μιας και πριν από λίγο καιρό, κατάφερε να υιοθετήσει την Εύα, ένα μικρό κορίτσι από την Σιέρα Λεόνε.

Η μικρή της έχει κλέψει την καρδιά και, όπως αποκάλυψε μάλιστα και η ίδια η Ευγενία Δημητροπούλου σε παλαιότερη συνέντευξη της, μπορεί η υιοθεσία να ήταν για εκείνη ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά η υπομονή που έκανε και η δύναμη που επέδειξε, άξιζαν και με το παραπάνω, αφού πλέον έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή και υπέροχη οικογένεια.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι για την ηθοποιό είναι ιδιαίτερο, αφού είναι το πρώτο της με την μικρή της πριγκίπισσα. Ωστόσο σήμερα (15/8) είναι και τα πρώτα γενέθλια της Εύας μαζί με την μαμά της, Ευγενία Δημητροπούλου.

Όπως ήταν φυσικό, η ηθοποιός θέλησε αυτή η ημέρα να είναι ξεχωριστή και για τον λόγο αυτό της διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με μία εντυπωσιακή τούρτα.

Εκεί βρέθηκαν και οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη και όλοι μαζί ευχήθηκαν στην μικρή Εύα η οποία έλαμπε από ευτυχία δίπλα στην οικογένειά της.

«Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα αλλά για εμάς γιορτάζει όλη η πλάση! Πρώτα γενέθλια αγκαλιά! Χρόνια πολλά Εύα μου! Να χαίρεσαι, να ανοίγεις τα φτερά σου, να αλαργεύεις, να μαγεύεις τον τόπο με το γέλιο σου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ευγενία Δημητροπούλου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved