Σπύρος Μαρτίκας: Το νέο του look «πάγωσε» την Βρισηίδα - «Τι έκανες στον Σπύρο μου;»
Showbiz

Σπύρος Μαρτίκας: Το νέο του look «πάγωσε» την Βρισηίδα - «Τι έκανες στον Σπύρο μου;»

Ο Σπύρος Μαρτίκας ύστερα από μερικούς μήνες μετά το τέλος του Survivor αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του που «πάγωσε» την Βρισηίδα.

Τον Σπύρο Μαρτίκα τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και ήταν από τους παίκτες που αγαπήθηκε αλλά και μισήθηκε από το κοινό. Τόσο ο συνεχόμενος τσακωμός με τον Άρη Σοϊλέδη, όσο και ο έρωτας που αναπτύχθηκε μέσα στο ριάλιτι με την Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους πάντες.

Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media και καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή. Μάλιστα, οι δυο του έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι αφού πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Αθήνα, πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει στον Πειραιά.

«Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πολλά ακόμα. Έχω δεσμευτεί με πληροφορίες που δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Η Βρισηίδα έχει έρθει στον Πειραιά, μένει μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκατοικήσαμε, συγκατοικούσαμε και στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί από τις 14 Απριλίου», είχε δηλώσει ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend ενώ η Βρισηίδα είχε συμπληρώσει:

«Προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας. Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας».

Χθες (29/9), η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το νέο look του Σπύρου Μαρτίκα. Όπως θα δείτε ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από αρκετούς μήνες με μούσι αποφάσισε να το ξυρίσει, προκαλώντας την επική αντίδρασή της αγαπημένης του, η οποία και ήταν όλα τα… λεφτά.

«Παιδιά ήρθε ο Σπύρος και είναι άλλος άνθρωπος. Ποιος είναι αυτός; Τι έκανες στον Σπύρο μου; Τι έκανες στον άντρα μου;»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved