Όταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτική σειρά με την Ελένη Μενεγάκη!
Showbiz

Όταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτική σειρά με την Ελένη Μενεγάκη!

Πριν από ακριβώς 30 ολόκληρα χρόνια, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ξεκίνησε την καριέρα του όχι ως μουσικός αλλά ως ηθοποιός και μάλιστα στο πλευρό της πάντα όμορφης Ελένης Μενεγάκη

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, τότε ακόμα, δεν ήταν ακόμα καν παρουσιάστρια, παρ' όλο που τότε ήταν απλά ένα φρέσκο κορίτσι με πολύ ταλέντο που «έγραφε» στον φακό.

Τότε λοιπόν, στο ένδοξο αλλά και πολύ μακρινό πια 1992, η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρωταγωνίστησαν ως ηθοποιοί στη σειρά «Μπακούρια» με σεναριογράφο τον... Ηλία Ψινάκη, -ναι, καλά διαβάσατε- και τον Νίκο Σούλη στη σκηνοθεσία.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδυόταν την Κρις Καταραχιά η οποία παντρεμένη γαρ, αποτελούσε τον κρυφό πόθο των ανδρών.

Όσο για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, παρ' όλο που ήταν πολύ καλός στον ρόλο του, έδειχνε από τότε τη μεγάλη του αγάπη για τη μουσική αφού ήταν μονίμως με μία κιθάρα στο χέρι και τραγουδούσε.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να τον γνωρίσει η Δήμητρα Γαλάνη μέσω του μετέπειτα σκηνοθέτη των πολύ επιτυχημένων video clips των 90s Νίκου Σούλη η οποία και ανέλαβε την παραγωγή του πρώτου του δίσκου «Στην αγορά του κόσμου» που περιείχε τη μεγάλη του επιτυχία «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι». Αυτό ήταν και το τραγούδι που τον σύστησε στο ευρύ κοινό και του έδωσε την «ταυτότητά» στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με κοινές σκηνές της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στα «Μπακούρια».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved