Νάντια Κοντογεώργη: Το απίθανο σπίτι της μοιάζει σαν να έχει βγει από σελίδες περιοδικού!
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: Το απίθανο σπίτι της μοιάζει σαν να έχει βγει από σελίδες περιοδικού!

Η Νάντια Κοντογεώργη, ό,τι και αν έχει αποφασίσει να κάνει, είτε θέατρο, είτε τηλεόραση, δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ!

Και επειδή κάποιοι πιστεύουν πως αν δεις και τον προσωπικό χώρο κάποιου, αντιλαμβάνεσαι και πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας αφήνει να πάρουμε μία ιδέα για τις πιο αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της.

Παιδί του κέντρου, η Νάντια Κοντογεώργη έχει φροντίσει το διαμέρισμά της να είναι λειτουργικό σε κάθε χώρο του και να έχει μία ομοιομορφία στα χρώματα που έχει επιλέξει.

Γι' αυτό και το χρώμα που κυριαρχεί κατά κύριο λόγο είναι το λευκό. Λευκή βιβλιοθήκη απ' άκρη σ' άκρη στον τοίχο με πολλά βιβλία και αναμνηστικά από τα ταξίδια της, πολύτιμα αντικείμενα που λατρεύει αλλά και λευκοί καναπέδες με minimal αισθητική. Λίγα διακοσμητικά και μεταλλικά αμπαζούρ για να χαρίζουν μία πιο βιομηχανική αισθητική χαρίζουν στους χώρους «αέρα» ώστε να μη φαίνονται γεμάτοι και πολυφορτωμένοι.

Ένα από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού, είναι φυσικά ο χώρος όπου βρίσκεται ένα μαύρο πιάνο, εκεί που περνάει πολύ χρόνο η Νάντια Κοντογεώργη κάνοντας πρόβες για κάποια παράσταση όπου θα τραγουδάει. Δεν ζει χωρίς μουσική και τραγούδι και όπως γνωρίζουμε όλοι διαθέτει και υπέροχη φωνή.

Η αγαπημένη και πολυτάλαντη καλλιτέχνις είναι τυχερή γιατί έχει και τον καλύτερο συγκάτοικο, τον σκυλάκο της που είναι επίσης... λευκός!

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved