Ο Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: «Ο Σταμάτης Κόκοτας δεν ξεχνιέται και θα συνεχίσει να υπάρχει»
Showbiz

Ο Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: «Ο Σταμάτης Κόκοτας δεν ξεχνιέται και θα συνεχίσει να υπάρχει»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς είχε μεταφερθεί μετά από έντονη αδιαθεσία.

Η απώλεια του βύθισε στο πένθος τους οικείους αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα καθώς υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές που άφησαν το αποτύπωμα τους στο μουσικό στερέωμα.

Οι συνεργασίες του αμέτρητες και ανάμεσα τους και αυτές με τον επίσης σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Γιώργο Κατσαρό.

Με βαθιά θλίψη ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε στο gossip-tv για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Σταμάτη Κόκοτα.

«Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στο τραγούδι. Ένας τραγουδιστής που ακούς τη φωνή του και καταλαβαίνεις ποιος είναι και πώς τραγουδάει ύστερα από τόσα χρόνια, γιατί η καριέρα του Σταμάτη κράτησε πολλά χρόνια. Τα τραγούδια του Σταμάτη δεν είχαν ηλικία και έτσι κι έμεινε με την ωραία φωνή που είχε.

Ο Σταμάτης δεν ξεχνιέται γιατί υπάρχει πίσω όλο αυτό το κομμάτι με τα τραγούδια του και για θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά πολλά χρόνια για όλους. Και για τους γιους και για τις κόρες και για τα εγγόνια θα υπάρχει ο Σταμάτης Κόκοτας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», είπε.

O Σταμάτης Κόκοτας άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο με τη χαρακτηριστική μελωδική φωνή του και τις ακόμα πιο χαρακτηριστικές φαβορίτες του που δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Τα βήματά του ακολούθησε στο παρελθόν ο γιος του Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της υγείας του μεγάλου καλλιτέχνη, βρισκόταν στο πλευρό του όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved