Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά χθες το απόγευμα, 2 Οκτωβρίου.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή, Happy Day έδωσε όλο το ρεπορτάζ και είδαμε τη μία και μοναδική φωτογραφία του ζευγαριού την ώρα που παντρεύονταν στο στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος.»!

Και υπογράμμισε ο κύριος Κωνσταντέλλος: « Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι».

Το νυφικό που επέλεξε η εγκυμονούσα ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια στενή φίλη της παρουσιάστριας. Ο γάμος τελέστηκε παρουσία 10 ατόμων, δηλαδή ήταν η οικογένεια του ζευγαριού και μία φίλη της παρουσιάστριας που ήταν μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved