Συγκινεί η Ιλένια Ουίλιαμς: «Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου»
Showbiz

Συγκινεί η Ιλένια Ουίλιαμς: «Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της πατέρας, Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή και αισθάνεται συγκλονισμένη που δεν θα μπορέσει να τον ξαναδεί. 

Η Ιλένια Ουίλιαμς περνάει δύσκολες στιγμές, αφού τώρα συνειδητοποιεί τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, του γνωστού συνθέτη, που έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Η ίδια μιλάει πρώτη φορά στο Secret για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλη η
οικογένειά της. «Αισθάνομαι περίεργα με την απώλεια του πατέρα μου. Ανοίγει για
μένα ένας καινούργιος κύκλος. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό το οφείλουμε σε εκείνον».

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του πατέρα της και τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο: «Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο πάγκρεας και πάλευε επτά μήνες. Περιμέναμε να γίνει το θαύμα, αλλά τελικώς δεν έγινε... Μου λείπουν όλα από εκείνον. Μου λείπει εκείνος». Τέλος, για πρώτη φορά αποκαλύπτει πού βρισκόταν την ώρα πού έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή, αλλά και ποιος την ενημέρωσε για τον θάνατό του. «Το περίμενα να γίνει. Οταν έμαθα ότι πέθανε, τραγουδούσα στη Μύκονο. Με πήρε τηλέφωνο ξημερώματα Κυριακής η αδελφή μου για να μου το πει και συνέχισα κανονικά τη δουλειά μου. Ημουν συνειδητοποιημένη ότι θα γίνει, δεν έγινε ξαφνικά. Τώρα συνειδητοποιούμε τι έχει γίνει»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που είχε δημοσιεύσει η Ιλένια Ουίλιαμς:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved