Χριστιάνα Καρνέζη: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και το θαύμα λίγο πριν τη βιοψία!
Showbiz

Χριστιάνα Καρνέζη: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και το θαύμα λίγο πριν τη βιοψία!

H Χριστιάνα Καρνέζη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ αποκάλυψε και το πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Η ηθοποιός, πρώην μοντέλο και στενή συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή Χριστιάνα Καρνέζη μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της και εξηγεί τους λόγους που το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να είναι μαζί του στην παράσταση «Πράκτωρ 00 λεφτά», αφού τη θέση της πήρε εκτάκτως, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα, η Ελενα Τσαβαλιά.

«Οταν ξεκινήσαμε τις πρόβες στις αρχές του καλοκαιριού, έκανα προληπτικές εξετάσεις και ενώ στην κοιλιακή χώρα ήταν όλα καλά, απλώς υπήρχε μια κύστη άνευ σημασίας, στον μαστό είχα βγάλει έναν όγκο. Μου είπε ό γιατρός ότι αυτός ο όγκος πρέπει να αφαιρεθεί και δεν θα επηρεάσει τις παραστάσεις και τις πρόβες για την προετοιμασία της παράστασης. Μπήκα χειρουργείο, έβγαλα τον όγκο και τον στείλαμε για βιοψία, περιμένοντας 15 ημέρες να βγει. Αυτό έγινε δύο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα. Στην πρόβα τζενεράλε άρχισε να πονάει πολύ η κοιλιά μου.

Να φανταστείς ανέπνεα και πονούσα πολύ. Πήρα τον γυναικολόγο μου και πήγα απευθείας στην κλινική του. Μου έκανε υπέρηχο και μου είπε ότι έχω ρήξη κύστεως και ότι είχα πάθει εσωτερική αιμορραγία. Παράλληλα, περίμενα και τη βιοψία για τον μαστό. Επειδή έχω ενδομητρίωση, αυτό το μετράνε με τους καρκινικούς δείκτες. Εκείνοι ήταν αρκετά ανεβασμένοι και φαινόταν ότι έχω καρκίνο ωοθηκών. Ο γυναικολόγος φοβήθηκε, επειδή μία εβδομάδα πριν είχα αφαιρέσει έναν όγκο από τον μαστό, ότι μπορεί να είναι όντως καρκίνος ωοθηκών και μπορεί να έχει γίνει κάποια μετάσταση.

Ετσι, με έβαλε στο χειρουργείο εκτάκτως, μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει λαπαροσκόπηση, γιατί φοβόταν, και, έτσι, έγινε χειρουργείο. Με άφησε έναν μήνα
εκτός της παράστασης». Η Χριστιάνα αποκάλυψε και το θαύμα που έζησε λίγες μέρες πριν πάρει τη βιοψία στα χέρια της: «Οπως ήμουν στο δωμάτιο του νοσοκομείου, είδα την Παναγία, που ήρθε, μου χάιδεψε το κεφάλι και μου είπε “μη στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις”. Λίγες ώρες μετά βγήκε η βιοψία από τον μαστό, αρνητική για κακοήθεια. Αυτός ήταν ένας σπάνιος όγκος, που τον προλάβαμε. Στη
συνέχεια, και η δεύτερη βιοψία ήταν αρνητική για κακοήθεια στις ωοθήκες. Είχα κύστη στις ωοθήκες, αλλά ο γιατρός όταν με άνοιξε στο χειρουργείο, βρήκε διογκωμένη τη σάλπιγγα και έπρεπε να την αφαιρέσει. Η βιοψία της σάλπιγγας βγήκε αρνητική
για κακοήθεια και πήγαν όλα καλά, ευτυχώς.

Πέρασα μεγάλο σοκ. θέλω να πω ότι στο πλευρό μου ήταν από την πρώτη στιγμή ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά. Με έπαιρναν όλη μέρα τηλέφωνο. Ουσιαστικά δεν ήξεραν με όλα αυτά που έπαθα πότε και αν θα γυρίσω στο θέατρο. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταμάτησαν τη μισθοδοσία μου και μόλις επανήλθα και μπορούσα να περπατήσω, με αγκάλιασαν πάλι στη θεατρική σκηνή στο “Δελφινάριο”, κάνοντας εγώ λίγα πράγματα, γιατί δεν το επέτρεπε η υγεία μου. Εχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, τη γιαγιά μου, τη θεία μου... Επίσης, η αδελφή μου το έχει περάσει όταν ήταν 30 χρονών, αλλά το ξεπέρασε. θέλω να πω δημόσια “ευχαριστώ” στον Μάρκο Σεφερλή και στην Ελενα Τσαβαλιά, που μου στάθηκαν τόσο πολύ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved