Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της και οι δεκάδες ευχές των επωνύμων!
Showbiz

Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της και οι δεκάδες ευχές των επωνύμων!

Με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (2-10) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια στενή φίλη της παρουσιάστριας. Ο γάμος τελέστηκε στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης παρουσία 10 ατόμων, δηλαδή η οικογένεια του ζευγαριού και μία φίλη της παρουσιάστριας που ήταν μάρτυρας.

Η Κωνσταντίνα έλαμπε μέσα στο κατάλευκο φόρεμά της, τα οποίο ήταν δημιουργία της Σηλίας Κριθαριώτη με λεπτομέρειες στο πάνω και κάτω μέρος. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στη μέση ενώ επέλεξε διακριτικά κοσμήματα και natural μακιγιάζ! Δίπλα της ο γοητευτικός επιχειρηματίας με μαύρο κοστούμι.

Η παρουσιάστρια αργά το απόγευμα της Δευτέρας (3-10) ανέβασε μια και μοναδική φωτογραφία από το μυστήριο με την ίδια να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του συζύγου της. Οι ευχές των επωνύμων κάτω από τη φωτογραφία δεκάδες.

Δες τη φωτό και τα σχόλια στη gallery.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι», είπε στην εκπομπή Happy Day o Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved