Συγκινεί η Ελένη Ροδά: «Είδα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο, σήκωσε το χεράκι του, λύγισα»
Showbiz

Συγκινεί η Ελένη Ροδά: «Είδα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο, σήκωσε το χεράκι του, λύγισα»

Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και η Ελένη Ροδά ήταν ο τελευταίος άνθρωπος από το καλλιτεχνικό στερέωμα που είδε τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η Ελένη Ροδά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα την ανάγκη να πάω να τον δω στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Πήγα στο δωμάτιο αλλά κάθισα λίγο πιο μακριά λόγω Covid. Σήκωσα το χέρι και τον χαιρέτησα.»!

Και πρόσθεσε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα: «Είχε δίπλα του μια νοσοκόμα και τον γιο του Δημήτρη που του κρατούσε το χέρι. Με κατάλαβε. Σήκωσε το χεράκι του, με χαιρέτησε. Λύγισα. Άρχισα να κλαίω κι έφυγα. Αντίο, Σταμάτη».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η κηδεία του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η ημερομηνία και με νέα ανακοίνωση, ο Δήμος Ζωγράφου γνωστοποίησε πως η ημέρα της κηδείας του αείμνηστου καλλιτέχνη άλλαξε και τελικά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 12.30 μ.μ. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση γράφει:

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 12:30μ.μ., η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved