Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο τους
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (02/10) με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. 

Η εγκυμονούσα επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο που τους πάντρεψε, συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε για αυτή τη στιγμή ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Η παρουσιάστρια αργά το απόγευμα της Δευτέρας (3-10) ανέβασε μια και μοναδική φωτογραφία από το μυστήριο με την ίδια να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του συζύγου της. Οι ευχές των επωνύμων κάτω από τη φωτογραφία δεκάδες.

Το πρωί της Τρίτης η κουμπάρα της παρουσιάστριας μοιράστηκε στα social media κάποιες νέες φωτογραφίες από τον γάμο και ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι.

«Σας αγαπώ άπειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας… Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα…», έγραψε η επιχειρηματίας στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved