Μαίρη Συνατσάκη: Το πρωινό θρεπτικό smoothie που επιλέγει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Το πρωινό θρεπτικό smoothie που επιλέγει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Ήταν τέλος Ιουλίου όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Οι δυο τους ήξεραν από το πρώτο λεπτό πως ο ένας είναι για τον άλλον και αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της στον πέμπτο μήνα και όχι νωρίτερα.

«Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να το ανακοινώσω στον πέμπτο μήνα. Είχα αγωνίες. Είχα δυσκολίες και δεν ήξερα άλλα κορίτσια που είχαν έτσι εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Έβλεπα εδώ τη Λάουρα Νάργες που είχε έρθει και έλεγα γιατί δεν λέμε ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή; Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες με γαστρεντερίτιδα. Λούφαξα με αυτό. Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία αλλά όχι με τόση ευκολία. Οπότε αυτά σε κρατούν μαζεμένη. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό προγεννητικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ξέρω να τον κάνω στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος και να πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου», είπε η ίδια.

Παρά όμως τους πρώτους δύσκολους μήνες, η Μαίρη Συνατσάκη έχει βρει τα πατήματά της και έχει επιστρέψει και πάλι στα social media. Η ίδια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και ένα από αυτά ήταν και το πρωινό smoothie που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το smoothie περιέχει:

  • Γάλα αμυγδάλου
  • Πίτουρο βρώμης
  • Πρόβειο γιαούρτι
  • Μπανάνα
  • Κράνμπεριζ
  • Μέλι ερείκης

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved