Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και το «τρικ» για να μην της λείπει το γλυκό!
Showbiz

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και το «τρικ» για να μην της λείπει το γλυκό!

Όλοι όσοι έχουμε κάνει δίαιτα σε αυτή τη ζωή γνωρίζουμε καλά ότι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία της είναι η έλλειψη γλυκού αφού η ζάχαρη είναι απαγορευτική όταν θέλεις να χάσεις κιλά.

Υπάρχουν όμως λύσεις για όλα και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει total make over στην εμφάνισή της κατάφερε να χάσει πολλά κιλά, χωρίς να της λείπει καν το γλυκό.

Όλα ξεκίνησαν για την όμορφη παρουσιάστρια όταν ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ίδια είχε περιγράψει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εκκολπωματίτιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομική ή από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Μου είπαν σε προλαβαίνουμε δεν σε προλαβαίνουμε. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και τις αδερφές μου, αλλά στη μητέρα μου δεν είπα τίποτα. Ξέσπασε ο οργανισμός μου γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήμουν δειλή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ευτυχώς ήταν δύο άνθρωποι εκεί που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από εμένα και με βοήθησαν και τους έχω παραπάνω από συγγενείς μου. Φοβόμουν, έκλαιγα συνέχεια. Αυτό με έκανε να αδυνατίσω».

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για τον Γολγοθά που ανέβηκε: «Η κόρη μου ήξερε ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα να με δει από βίντεο-κλήση. Κάθε βράδυ έκλαιγα. Έτσι αδυνάτισα, γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να νοσηλευτείς ξανά. Δεν κάνει να τρώω λιπαρά, να πίνω καφέδες και αναψυκτικά. Το έπαθα ξανά τον Μάρτιο, αλλά δεν νοσηλεύτηκα, ήμουν σπίτι με ισχυρές αντιβιώσεις για 20 μέρες. Εκεί έχασα τα περισσότερα. Από 94 έφτασα 59. Οι πόνοι είναι φρικτοί, είχα πάθει αβιταμίνωση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήθελα να γυρίσω στη δουλειά, αλλά ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι γιατί ο οργανισμός μου δεν ήταν καλά. Έτσι έκοψα τα μαλλιά γιατί μου έπεφταν… Δύο ώρες κοιμόμουν και ξύπναγα, μετά ήρθε η κατάθλιψη και απίστευτες φοβίες θανάτου».

Διατροφή με... γλυκό

Τελικά, μέσα από αυτόν τον εφιάλτη βγήκε και κάτι καλό. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα απέκτησε τη σιλουέτα που πάντα ονειρευόταν ενώ έμαθε να ακολουθεί έναν συγκεκριμένο τρόπο διατροφής που πλέον τής έχει γίνει συνήθεια.

Όπως έχει αποκαλύψει με δηλώσεις της: «Δεν καταναλώνω καθόλου λιπαρά και ζάχαρη, έχω εξορίσει από το ψυγείο μου οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό. Δεν τρώω καθόλου πράσινα λαχανικά, όσπρια, πίτες με φύλλο και ξηρούς καρπούς, πίνω πολύ νερό, χυμούς, ενώ καταναλώνω τα φρούτα μου χωρίς τη φλούδα. Ήδη έχω δει σημαντική διαφορά στο βάρος μου, αφού σήμερα είμαι 59 κιλά... Έχω ανακαλύψει λίγα τρικ για να ξεγελάω τον οργανισμό μου όταν θέλω να καταναλώσω κάτι γλυκό. Ποια είναι αυτά; Η γρανίτα παγωτό αλλά και το γιαούρτι με μέλι όπου μέσα μάλιστα ψιλοκόβω και κομματάκια μπανάνας για περισσότερη νοστιμιά!».

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved