Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε τον μεγάλο της γιο που έφυγε από κοντά της για σπουδές!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε τον μεγάλο της γιο που έφυγε από κοντά της για σπουδές!

Ο μεγάλος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο Διονύσης, ο οποίος πλέον είναι 18 ετών, άνοιξε τα φτερά του, μακριά από το σπίτι της μαμάς και εκείνη μόνο περήφανη μπορεί να είναι για εκείνον. 

Μπορεί να μην αποκαλύπτει τίποτα για την προσωπική της ζωή, μπορεί να κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια που μεγαλώνει τους δύο γιους της Διονύση και Φίλιππο, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη να κατάφερε να τους κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως προσφάτως που ο μεγάλος της πέρασε στη σχολή που ήθελε για σπουδές, η χαρά της δεν μπορούσε να μείνει κρυφή.

Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή, όπως κάθε γονιός, να τακτοποιήσει τον γιο της στο νέο του σπίτι για τη νέα του ζωή ως φοιτητής, θέλησ ενα μοιραστεί την είδηση με τους διαδιακτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφία από το νέο σπίτι του 18χρονου Διονύση, το οποίο φυσικά ήταν γεμάτο κούτες, βαλίτσες και όλα όσα χρειάζεται ένα φοιτητικό σπίτι.

Και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! It’s gonna be a loooooong night».

Και ύστερα, όταν όλα τακτοποιήθηκαν, είχε έρθει η ώρα για την περήφανη μάνα να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον γιο της. Μάλιστα, ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με τον γιο της να παίζουν και να μοιράζονται αρκετές όμορφες στιγμές πριν αναγκαστούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον λόγω συνθηκών. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Η σχέση της με τα παιδιά της

Πώς είναι η σχέση της Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία μέχρι πρότινος είχε να αντιμετωπίσει δύο αγόρια στην εφηβεία; Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή παρέα, αλλά βρίσκονται σε μια περίεργη ηλικία για να είναι τόσο πολύ μέσα στο σπίτι δύο αγόρια, θα ήθελαν να είναι έξω και να ζουν καινούργια πράγματα. Είναι σε ηλικία εφηβείας και πάνω, είναι πολύ συνεργάσιμα κι ώριμα παιδιά, έχουν κατανοήσει όλη την κατάσταση και είναι πραγματικά τα φιλαράκια μου μέσα στο σπίτι, περνάμε πολύ ωραία. Μου έχει δοθεί κι εμένα ο χρόνος που δεν είχα πριν, να είμαι ακόμα περισσότερο μαζί τους. Τα παιδιά είναι ανεξάρτητα πια, αλλά έχουμε περισσότερο χρόνο να κάνουμε πράγματα παρέα. Αυτό είναι από τα θετικά, αλλά θέλω να τελειώσει γρήγορα, ν' ανοίξουν τα σχολεία, καθώς έχω τις αγωνίες μου για το τι θα σημαίνει έναν χρόνο διαδικτυακά μαθήματα, αλλά και πόσο θα επηρεαστούν τα παιδιά μετά από έναν χρόνο μέσα στο σπίτι. Το πάω μέρα με τη μέρα... Προς το παρόν είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τα αγόρια μου, ενώ προσεύχομαι να είναι όλα καλά».

Όσο για το πώς είναι ο γιος της και αν της μοιάζει, εμείς λέμε ότι μοιάζουν πάρα πολύ αφού έχει πάρει το αθλητικό σώμα της μητέρας του και το ύψος του πατέρα του. Δείτε τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved