Φώφη Γεννηματά: Συγκλονίζει ο Ανδρέας Τσούνης ένα χρόνο από τον θάνατο της
Showbiz

Φώφη Γεννηματά: Συγκλονίζει ο Ανδρέας Τσούνης ένα χρόνο από τον θάνατο της

Ήταν 25η Οκτωβρίου, όταν η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της.

Στις 12 Οκτωβρίου η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ειλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου. Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη.

Η Φώφη Γεννηματά βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ για τη διεκδίκηση της προεδρίας και ανακοίνωσε ότι αποχωρούσε προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της. Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της ανέφερε:«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής».

Τραγικές φιγούρες, ο άντρας της Ανδρέας Τσούνης αλλά και τα παιδιά της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν είναι πλέον δίπλα τους να τους φροντίζει και να τους στηρίζει.

Ο σύζυγός της, με αφορμή τον ένα χρόνο που συμπληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου από τον θάνατο της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία που θα τελεστεί το μνημόσυνο.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved