Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Δέσποινα Βανδή και η μακροσκελής ανάρτηση
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Δέσποινα Βανδή και η μακροσκελής ανάρτηση

Η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν την πρεμιέρα του J2us  μιλά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου το πρωί θα παρακολουθήσουμε μία συνέντευξη της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η τραγουδίστρια θα μιλήσει για την οικογένειά της και τα παιδιά της, για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της αλλά και για τι να περιμένουμε στα επαγγελματικά της.

Φυσικά η Δέσποινα Βανδή θα αναφερθεί και στην πολυπόθητη πρεμιέρα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου του φαντασμαγορικού σόου και για τον 4ο κριτή και τον παρουσιαστή του J2US, Νίκο Κοκλώνη!

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» στη Δέσποινα Βανδή για την συνέντευξη αυτή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τον θαυμασμό της σε εκείνην με έναν μακροσκελές ποστ.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι για την κουβέντα μας με τη Δέσποινα Βανδή που θα δείτε αύριο στη Super Kατερίνα. Ξέρετε, τη Δεσποινα την θαυμάζω και την ακούω χρόνια… ήμουν πάντα αυτό που λέμε … “βανδικη”!

Έχω ερωτευτεί, έχω κλάψει, έχω διασκεδάσει με την καρδιά μου με τα τραγούδια της. Την έχω συνδέσει με πολλά κομμάτια της ζωής μου. Αναμνήσεις που ξεχειλίζουν συναισθήματα.

Η κουβέντα μας, όμως, που θα δείτε αύριο αποκαλύπτει μια τελείως διαφορετική πτυχή της… Τη γυναίκα, τη μητέρα, τη φίλη πίσω από την σταρ. Τη Δέσποινα που θα μπορούσε να είναι η παιδική μας φιλενάδα, εκείνη που μοιράζεται την αλήθεια της με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Έτσι την ένιωσα, σαν φίλη που μου ανοίγει την καρδιά της. Δέσποινά μου… σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου. Σε αγάπησα ακόμα περισσότερο μετά από αυτή την συνέντευξη και είμαι σίγουρη πως πολλές γυναίκες αύριο θα ταυτιστούν και θα συγκινηθούν μαζί σου… #yperoxigynaika».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved