Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Συνήθιζα να με φτάνω σε σημεία εξάντλησης»

Η Νάντια Κοντογεώργη είναι από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Ο ρόλος της στο «Κάτω Παρτάλι» έχει μείνει αξέχαστος καθώς μας πρόσφερε άφθονο γέλιο.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ ‘ολης της ύλης συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την τέχνη αλλά και για το αν έχει αναθεωρήσει στη ζωή της.

Σκέφτεσαι ποτέ ότι είσαι από τους καλλιτέχνες που έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά τη δουλειά τους;

Γενικά τη ζωή. Κάποια πράγματα ίσως τα παίρνω πιο σοβαρά απ’ ό,τι πρέπει και άλλα τα ελαφραίνω περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεται. Θα κάνω τον απολογισμό στα βαθιά γεράματά μου και θα σου πω. Αν, πάντως, σε πέντε χρόνια μού πει κάποιος ότι δεν θα κάνω τίποτα απ’ όσα κάνω τώρα και θα ασχοληθώ με κάτι τελείως διαφορετικό, είμαι ΟΚ. Αρκεί να ακολουθώ την ψυχή μου. Να είμαι ήρεμη και γαλήνια.

Να είσαι δηλαδή εκτός θεάματος και τέχνης;

Γιατί όχι; Θα μπορούσα

Δεν είναι βιολογική σου ανάγκη η τέχνη;

Είναι. Αλλά δεν ξέρω σε δύο, σε πέντε ή σε δέκα χρόνια πώς θα ‘μαι.

Έχουν συμβεί τόσο μεγάλες αναθεωρήσεις στη ζωή σου; Τα 'χεις φέρει τόσο τούμπα;

Όχι. Αλλά είμαι ανοιχτή ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο. Τα τελευταία δύο χρόνια ο κόσμος έχει αλλάξει συνολικά.

Εσύ τι αναθεώρησες δηλαδή;

Συνήθιζα να με φτάνω σε σημεία εξάντλησης προκειμένου να είμαι εντάξει απέναντι στους συνανθρώπους μου, στους συνεργάτες μου, στους φίλους. Γιατί είχα αυτοπειθαρχία και μεγάλο σεβασμό στη δουλειά. Αυτό, όμως, τελικά μου αφαιρούσε ενέργεια από την επαφή μου με μένα, από τις διαπροσωπικές σχέσεις μου, από τον χρόνο μου. Τώρα προσφέρω στον εαυτό μου ελεύθερο χρόνο, μειώνω τις δουλειές γιατί θέλω να έχω χρόνο να ηρεμώ, έχει προτεραιότητα η ποιότητα της ζωής μου.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved